FOTBAL  »  NATIONALA  »  CORESPONDENȚĂ DIN FEROE

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Reporterul GSP a luat pulsul capitalei Insulelor Feroe: detalii de la Torshavn + imagini din tunelul subacvatic care leagă orașul de aeroport

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 11:20

FEROE - ROMÂNIA // Două zile ne mai despart de partida „tricolorilor” din Insulele Feroe, primul test pe care selecționata lui Cosmin Contra trebuie să-l treacă în complicatul drum spre EURO 2020. 

  • Marius Mărgărit, reporterul special al Gazetei Sporturilor, este în Feroe, de unde oferă cele mai noi informații despre echipa României
  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

Prezent la Torshavn, capitala micuțului stat nordic unde România a avut mereu sorți de izbândă în duelurile din preliminarii, reporterul GSP a luat pulsul orașului la ceas de dimineață. Deși prognozele inițiale din orașul în care plouă 300 de zile pe an indicau precipitații, azi n-au fost deloc averse. În schimb, vântul a bătut în permanență. 

Un detaliu interesant este că apa de ploaie din Feroe este tratată, fiind cea mai importantă sursă de apă potabilă și menajeră din țară. 

Drumul de la aeroport spre oraș a fost parcurs prin tunelul subacvatic de 6,5 kilometri, poziționat la 110 metri sub nivelul mării.

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Reporterul GSP a luat pulsul capitalei Insulelor Feroe: detalii de la Torshavn + imagini din tunelul subacvatic care leagă orașul de aeroport

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

Vezi și: 

FEROE - ROMÂNIA // Patru episoade inedite din deplasările feroeze » De la echipamentul-pijama până la logodnica lui Răducioiu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  10 Octombrie 2019, 13:56

Daca acest tunel subacvatic de 6.5 km ar fi trebuit construit in Romania lui Iliescu, Constantinescu, Basescu si Johannescu, vai de capul nostru si al lor in vecii vecilor, AMIN!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează