FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA LA EURO

Florin Andone primeşte zilnic sfaturi de la selecţioner: "Fii liniştit, că te aşteptăm!"

În acest sezon, Andone a înscris un gol la 157 de minute jucate în tricoul Cordobei
În acest sezon, Andone a înscris un gol la 157 de minute jucate în tricoul Cordobei

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2016 00:00

Florin Andone primeşte zilnic sfaturi de la selecţioner şi ţine legătura cu oficialii "tricolorilor", fiind văzut ca titularul din atacul României cu Franţa.

Un singur fotbalist mai trebuie să facă joncţiunea cu lotul "tricolorilor". Florin Andone va sosi în ţară luni, după ultimul meci cu Cordoba. Până atunci, atacantul de 23 de ani e în contact zilnic atât cu Anghel Iordănescu, cât şi cu oficialii Federației.

"Să stai liniştit, că te aşteptăm. Ai grijă să fii sănătos şi să nu te accidentezi pe acolo!" este mesajul pe care fotbalistul îl primeşte mereu de la selecţioner.

Andone oferă informaţii despre starea lui fizică, mai ales că, din ceea ce ştie în acest moment, este prima opţiune pentru postul de vârf central în perspectiva partidei cu Franţa, de pe 10 iunie.

Tata Puiu va mai lăsa un vârf acasă, are de ales între Hora şi Alibec - primul ar fi expus eliminării din lot -, dar Florin va fi pe teren pe Stade de France.

"Naţionala" trebuie să depună marţi, pe 31 mai, la UEFA, lista cu cei 23 de convocaţi la turneul final. Apoi, până pe 9 iunie, mai poate opera modificări în acea listă doar cu avizul doctorului, trebuie să se facă dovada că schimbarea s-a produs din cauze medicale.

20 de golurişi 7 pase decisive are Andone pentru Cordoba, în 35 de meciuri

1 golare Florin la "naţională", în 4 prezenţe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  28 Mai 2016, 13:47

Sincer mas astepta la meciul cu franta sa dea gol Bogdan Stancu si Stanciu chiar si chiriches da in niciun caz florin Andone sau Keseru

irinaspi
irinaspi  •  28 Mai 2016, 11:00
Postat de Andronache Georgian pe 28 Mai 2016, 09:24

Cordoba mai are de jucat 2 meciuri,pe 29 la Mallorca si pe 4 acasa cu Almeria,iar in caz ca prinde un loc de baraj ce se intampla cu el?

Parca am auzit ca inainte cu 10 zile de inceperea CE jucatorul poate sa plece ...Decizie UEFA...

robert1205
robert1205  •  28 Mai 2016, 09:38

Să stai(DORMI) liniştit ANGHEL IORDANESCU VEGHEAZA LA LINISTEA TA. (FNI)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează