FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE U21

Florin Bratu a definitivat lotul pentru meciurile amicale cu Finlanda și Maroc » Modificare de ultima oră

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2022 09:25 / Actualizat duminica, 20 martie 2022 09:58

Florin Bratu (42 de ani) a anunțat astăzi lotul pentru meciurile amicale de la finalul acestei luni pe care România U21 le va disputa în compania Finlandei și Marocului.

  • Tricolorii mici vor susține două teste în vederea pregătirii Campionatului European din 2023, competiție pe care România o va găzdui alături de Georgia.
  • Pe 25 martie, de la ora 17:15, România U21 se va duela la București, pe stadionul „Arcul de Triumf”, cu reprezentativa similară a Finlandei, urmând ca patru zile mai târziu să se deplaseze în Maroc pentru partida ce este programată marți, 29 martie, de la ora 17:00.

UPDATE 20 martie - Alexandru Țîrlea, înlocuit

Fundașul dreapta Alexandru Țîrlea (21 de ani) a fost înlocuit cu Alexandru Georgescu (20), de la Farul. Fotbalistul care aparține de Deportivo Alaves se confruntă cu probleme medicale, anunță frf.ro.

Edi Iordănescu a anunțat lotul final pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel: 3 debutanți
Selecție
Edi Iordănescu a anunțat lotul final pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel: 3 debutanți

Lotul României pentru meciurile cu Finlanda și Maroc

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (AFK Csikszereda); 

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul), Marius Leca (Dunărea Călărași), Vladimir Screciu (Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena | Italia), Tudor Telcean (CSC 1599 Șelimbăr), Victor Dican (FC Botoșani), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK); 

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Academia Pușkaș | Ungaria), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Claudiu Petrila (CFR Cluj), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Constantin Grameni (Farul Constanța), Andrei Mărginean (Messina | Italia), Mihai Lixandru (CS Mioveni); 

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Jovan Marković (Universitatea Craiova), David Miculescu (UTA Arad), Daniel Birligea (CFR Cluj).

Reunirea lotului este programată duminică, 20 martie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Citește alte știri despre echipa națională

Ionuț Negoiță, mesaj categoric: „Răzvan Burleanu, președinte pe viață la FRF!”
NAȚIONALĂ
Ionuț Negoiță, mesaj categoric: „Răzvan Burleanu, președinte pe viață la FRF!”
Explicații din cadrul FRF pentru strategia inedită a lui Edi Iordănescu: „Și nea Puiu făcea la fel! Poate s-a consultat cu el”
ROMÂNIA
Explicații din cadrul FRF pentru strategia inedită a lui Edi Iordănescu: „Și nea Puiu făcea la fel! Poate s-a consultat cu el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
135479786808884
Leonard Crassas  •  20 Martie 2022, 11:17

Loturile sunt facute de „antrenori„ sau de „geambasii „ de fotbalisi. Unul chiar conduce destinele fotbalului romanesc. Toti antrenorii sunt fara onoare

remarque
remarque  •  20 Martie 2022, 08:50

Portarul cu cele mai putine goluri din prima liga, nu e la nici un lot. Na asta inseamna selectie pe indici si pe cifre :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează