FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

UPDATE Încă o modificare în lotul României U21 » Rareș Ilie, convocat de urgență

România U21 înfruntă Italia U21, joi, 16 noiembrie
România U21 înfruntă Italia U21, joi, 16 noiembrie

Articol de GSP - Publicat marti, 09 noiembrie 2021 21:00 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 21:11

Florin Bratu (41 de ani), selecționerul României U21, a anunțat lotul pentru meciul amical cu Italia. Louis Munteanu l-a înlocuit pe Jovan Markovic.

  • Italia U21 – România U21 e programat pe 16 noiembrie, de la  ora 18:30. Partida este televizată de TVR1 și va fi live pe GSP.ro

UPDATE 9 NOIEMBRIE, ora 21:00

Alex Cîmpanu s-a accidentat și ratează meciul cu italia. Florin Bratu l-a convocat de urgență pe Rareș Ilie.

„După ce l-a pierdut pe Jovan Markovic, învoit din cauza unor probleme personale, selecționerul Florin Bratu a fost nevoit să mai facă o modificare în lot, în această seară. Astfel, Alex Cîmpanu a părăsit cantonamentul fiind accidentat. Mijlocașul de la CS Universitatea Craiova s-a prezentat la lot cu dureri la genunchi. 

Acesta nu s-a antrenat deloc luni, iar azi staff-ul medical a decis că nu va putea fi recuperat complet până la ora jocului cu Italia, motiv pentru care a fost înlocuit. Bratu l-a chemat pe Rareș Ilie, mijlocașul de 18 ani de la Rapid București. Acesta se va prezenta la Buftea mâine, după rezultatul testului RT-PCR” informează FRF.ro

UPDATE, 8 NOIEMBRIE, ora 17:00

„Modificare în lotul tricolorilor pentru meciul cu Italia. Louis Munteanu, convocat inițial la reprezentativa Under 20 sub comanda lui Bogdan Lobonț, se va prezenta în această după amiază la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, în cantonamentul tricolorilor U21.

Munteanu îl va înlocui în lot pe Jovan Markovic. Atacantul de la CS Universitatea Craiova s-a prezentat la Buftea, însă din cauza unor probleme personale se va întoarce la echipa de club. Staff-ul lotului Under 21 și colegii săi sunt alături de Jovan în aceste momente dificile și îl așteaptă înapoi la lot la acțiunile viitoare!”, informează FRF.ro.

UPDATE, 3 NOIEMBRIE, ora 17:15 - Motivul absenței lui Petrila de la lot

Surse din jurul echipei naționale au explicat pentru GSP.ro motivele pentru care Petrila nu a fost chemat la acțiunea naționalei Under 21. 

„Cei de la CFR ne-au informat că Petrila are unele probleme medicale, urmând să trimită staff-ului FRF documentele despre care vorbesc. Este vorba de o pubalgie care-i dă bătăi de cap jucătorului, urmând ca după meciul cu Dinamo acesta să plece pentru un consult amănunțit, deja stabilit și programat, la o clinică din străinătate. Claudiu era om de bază pentru echipa națională Under 21, dar discuțiile lui Florin Bratu cu cei de la CFR s-a luat această decizie”.

Aceleași probleme medicale le-au avut în trecut Denis Alibec, Florinel Coman sau Valentin Mihăilă.

Lotul convocat de Florin Bratu pentru meciul amical cu Italia U21

Internaționalul de tineret a fost unul dintre remarcații clujenilor în acest sezon, însă nu l-a impresionat și pe selecționerul Florin Bratu.

Claudiu Petrila nu se află în lotul României U21 convocat de Florin Bratu

Petrila traversează o perioadă foarte bună în cariera sa. Cu 5 goluri și 3 pase decisive în actuala stagiune, mijlocașul a devenit un om de bază la CFR Cluj și a fost lăudat de ambii antrenori din acest sezon, Marius Șumudică și Dan Petrescu.

850.000 de euroe cota lui Petrila, potrivit transfermarkt

Lotul României U21 pentru amicalul cu Italia

PORTARI: Mihai Popa (FC Voluntari), Ștefan Târnovanu (FCSB), Szilárd Gyenge (FC Csikszereda Miercurea Ciuc);

FUNDAȘI: Alexandru Georgescu (Farul Constanța), Alexandru Țîrlea (Deportivo Alaves B/Spania), Radu Drăgușin (Sampdoria/Italia), Bogdan Racovițan (FC Botoșani), Vladimir Screciu (CS Universitatea Craiova), Ricardo Farcaș (Siena/Italia), Valentin Țicu (ACS Petrolul 52), Andres Dumitrescu (Sepsi OSK);

MIJLOCAȘI: Marian Șerban (Chindia Târgoviște), Damian Isac (UTA), Marius Corbu (Academia Pușkaș/Ungaria), Victor Dican (Universitatea Cluj), Dragoș Albu (U Craiova 1948 SA), Alexandru Cîmpanu (CS Universitatea Craiova), David Miculescu (UTA Arad), Alexandru Ișfan (FC Argeș), Alexi Pitu (Farul Constanța), Octavian Popescu (FCSB);

ATACANȚI: Ianis Stoica (FCSB), Louis Munteanu (Fiorentina)

AS Roma și Lille, cu ochii pe Claudiu Petrila

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a dezvăluit ce echipe au avut scouteri la meciurile lui CFR Cluj, dar spune că încă nu există o ofertă concretă pentru Petrila.

„Au fost la meciuri mai mulţi specialiști de la cluburi din străinătate care l-au urmărit pe Petrila, dar şi pe alţi jucători de la noi.Au fost scouteri din MLS, de la Roma, de la Lille şi de la alte cluburi. Dar în ziua de azi oamenii fac rapoarte, urmăresc un jucător de-a lungul mai multor meciuri şi apoi i se face o fişă. 

E prea devreme să vorbim despre vreun transfer sau despre sume. Petrila este un fotbalist talentat, care şi-a crescut mult nivelul în ultima perioadă. Dacă va continua să fie serios şi să aibă realizări, probabil că va exista şi o ofertă. În acest moment nu există nimic ”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
observator_federal
observator_federal  •  09 Noiembrie 2021, 23:31

Gata domne, iată că astrele s-au aliniat și Naționala U21 "a scăpat" de infractorii ăia 3 de la Craiova care l-au deranjat în avion pe reclamantul anonim (ca eroul necunoscut!). Hai să vedem ce face acum Bratu fără Markovic, Câmpanu și Baiaram (trecut la U19, deși fecesebistul recidivist Ianis Stoica este păstrat în lotul U21 -o fi pe "vânzare accelerată", marfă ușor perisabilă... Apropo, NIMENI nu a avut vreo observație cât de mică despre pumnul lui golănesc pe care i l-a tras în față unui adversar, declanșând bătaia generală în meciul cu naționala Mexicului (să nu-i stricăm CV-ul, Teansfermarkt oricum o să-i "iecsplodeze" valuarea).

voinea
voinea  •  09 Noiembrie 2021, 22:05
Postat de calinescu_ pe 03 Noiembrie 2021, 19:16

Hai sa fim seriosi , Bratu poate fi orice numai antrenor nu ...!!! Cu Dragusin ce a facut ......!!!!! Eu m-am convins de el la finala Dinamo- Viitorul cand l-a scos din poarta pe Esanu si l-a pus pe un necunoscut .....!!!!! Este un antrenor de 2 lei ...!!! La bacau ce a facut ...??? Dar la Dinamo ??? Dar la Cluj ...!!! El cu Lobont sunt pseudoantrenori ....!!!! Nu mai vorbesc de Radoi care niCI MACAR BACUL NU L-A LUAT ...!!!

Bratu a ieșit campion cu dinamo u19. Tot cu dinamo câștigat play- out- ul cu o echipă slabă... Nu e sculă de antrenor dar nici chiar așa..

calinescu_
calinescu_  •  03 Noiembrie 2021, 19:16

Hai sa fim seriosi , Bratu poate fi orice numai antrenor nu ...!!! Cu Dragusin ce a facut ......!!!!! Eu m-am convins de el la finala Dinamo- Viitorul cand l-a scos din poarta pe Esanu si l-a pus pe un necunoscut .....!!!!! Este un antrenor de 2 lei ...!!! La bacau ce a facut ...??? Dar la Dinamo ??? Dar la Cluj ...!!! El cu Lobont sunt pseudoantrenori ....!!!! Nu mai vorbesc de Radoi care niCI MACAR BACUL NU L-A LUAT ...!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează