FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

„A luat foc” după ce a auzit discursul lui Burleanu: „Cum să nu recunoști că ai o problemă?”

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 10:32 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 10:44

Florin Lovin (40 de ani), fost campion în Liga 1 cu Steaua și Astra, a răufnit după ce a auzit declarațiile lui Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele FRF.

Șeful de la Casa Fotbalului s-a arătat mulțumit după ultimele meciuri ale României, 1-1 cu Finlanda și 4-1 cu Bosnia, în ciuda faptului că „naționala” a retrogradat în Liga C.

Gigi de la FRF
editorial
Gigi de la FRF

Florin Lovin, enervat de Răzvan Burleanu

„Burleanu are un talent oratoric, de orice poţi să îl acuzi, dar nu de asta. Dacă ai fost plecat afară 10 ani şi asculţi interviul ăsta crezi că suntem la alt nivel. Cum să nu recunoşti că ai o problemă? Când primul lucru pe care trebuie sa îl faci este să recunoşti.

Ne bate oricine vrea. Când îl asculţi, zici ca trăim intr-o ţară unde totul este bine. Jocul echipei naţionale a arătat foarte rău. Nu ai cum să zici că nu e aşa. Realitatea este ca ne scufundăm şi venim la TV să zicem că nu e aşa! Asta aşa e din punctul meu de vedere”, a declarat Florin Lovin, potrivit Orange Sport.

Ce a declarat Răzvan Burleanu după retrogradarea României în Liga C

„Au fost demarate procedurile pentru zilele următoare. Vineri urmează o ședință a Comsiei Tehnice, apoi, raportul va fi validat de o ședință a CEx. Vrem ca la tragerea la sorți pentru Euro 2024 să știm sigur ce antrenor vom avea. Eu pot să vă zic propunerea mea, este Edi Iordănescu!

Rolul nostru, ca administrație, este să oferim tot ce trebuie din punct de vedere logistic. Am încercat să scoatem maximum posibil cu orice selecționer. Dacă ne uităm la ultimele două meciuri, suntem de acord că s-a creat o coeziune la nivelul lotului. Ne dă încredere pentru campanania care începe în luna martie a anului viitor, avem motive de optimism.

Ce ne bucură este că nu ne-am dus mai jos de urna a 3-a în tragerea la sorți pentru Euro 2024. În ceea ce privește că în următoarea ediție a Ligii Națiunilor am retrogradat, vom întâlni echipe mai accesibile. Ce ne interesează este că în meciul cu Finlanda am văzut 9 jucători crescuți la tineret, iar cu Bosnia am văzut 7 jucători. Acești jucători trebuie să își atingă potențialul maxim campania următoare”, a spus Răzvan Burleanu.

Citește și:

Cum și-a pierdut Andrei Vochin influența la Burleanu » Omul pe care l-a adus în FRF „l-a curățat”

„Nu mai ai voie!” » Burleanu s-a săturat și l-a cenzurat pe Stoichiță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează