FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Atac la șefii FRF după înfrângerea României: „Neam de neamul lui Burleanu nu avea ce căuta în fruntea FRF dacă nu-l arestau pe Popescu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 01:05 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 01:30

România a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Austria, în etapa a patra din Liga Națiunilor, iar la finalul partidei, Florin Prunea a criticat în termeni duri conducerea Federației Române de Fotbal.

„Cei de la FRF sunt acolo ca pe moșia lor! Am văzut azi imagini cu arestarea lui Gică Popescu. Neam de neamul lui Burleanu nu avea ce căuta în fruntea FRF dacă nu-l arestau pe Popescu. Nu putea el ajunge acolo!  Nu le pasă de voi, nu le pasă de noi.

Cei din politică care l-au pus acolo, să-l ia și să-l scoată pe Burleanu. Că sunt politicieni și vor plăti la vot! Știe lumea cine l-a pus pe Burleanu și l-a arestat pe Popescu! Și îmi aduc aminte și de ăla care zicea «I-am ciuruit!». Pe Lucescu, Chivu și Lupescu. Râdea «Ha ha ha, i-am ciuruit pe ăștia!»”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Mirel Rădoi: „Vi se pare că nu am «sânge în instalație»?”

Clasamentul Grupei României din Liga Națiunilor

ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1. Atac la șefii FRF după înfrângerea României: „Neam de neamul lui Burleanu nu avea ce căuta în fruntea FRF dacă nu-l arestau pe Popescu”

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Austria

+43 FOTO

Citește mai multe știri despre naționala României:

Mirel Rădoi, nervos la conferința de presă: „Vi s-a părut că nu am «sânge în instalație»? Ce să facem? Să uităm fotbalul?”

Ciprian Marica îi contrazice pe Gică Hagi și Mihai Stoichiță: „Gata, ne-am săturat! Ajunge!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  15 Octombrie 2020, 16:41
Postat de iosif66 pe 15 Octombrie 2020, 10:40

Chiar dacă este antipatic și incompetent, Burleanu a fost ales democratic, nu le-a pus nimeni pistolul la tâmplă celor 200 de inși sau câți erau acolo la vot

Exact...mai are mandat pana in 2022... iar alegerile de atunci vor fi o formalitate pentru el...cine crede ca va pleca este un naiv... pana la urma cati ar pleca și ar renunța la actualele privilegii pe care funcția pe buna dreptate i le oferă?

109620883845176
Gabriel Topai  •  15 Octombrie 2020, 14:17

E timpul ptr. Burlanica sa plece si sa o faca pe usa din dos. Dupa antrenorii de doi bani ce ia numit se vede clar ca l-a interesat doar sa iasa ieftin. Si cand vorbeste zici ca-i "fetita", un mamaligar.

remarque
remarque  •  15 Octombrie 2020, 12:16
Postat de Costel Tudor pe 15 Octombrie 2020, 09:18

1-Popescu a făcut pușcărie pt. ca a FURAT ! 2-Prunea un NEICA NIMENI , incompetent și plin de ura care după cum vede-ți NU mai are loc nicăieri !!! 3- Constat cu amărăciune ca va deranjează ca in fruntea FRF , in sfârșit , se afla un intelectual rasat , cinstit și corect și impostorii nu mai pot fura !!! Ma gândesc cu groaza , dacă in fruntea federatiei ar fi fost popescu , lupescu sau prunea

Acum sa spui ca Burleanu e intelectual rasat e mult. E pus politic acolo si politicul e la fel de meritoriu ca si invarteala si omeniile din fotbalul romanesc. Doar ca face altcineva cartile. Asistam la o bataie intre gasti, cred ca e firesc in capitalism asa ceva. Sa speram ca cine castiga, este capabil si face ceva pentru fotbal. Ca de furat stim sigur ca va fura

Vezi toate comentariile (40)
Comentează