FOTBAL  »  NATIONALA  »  JUCĂTORI

Florin Răducioiu simte că ultimul transfer l-a „stricat” pe internaționalul român: „Nu mai e rapid, percutant. Să nu se automulțumească”

Denis Alibec, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images +39   FOTO
Denis Alibec, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 07:21 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 08:19

Fostul internațional Florin Răducioiu (53 de ani), ex-atacant cu 21 de goluri la echipa națională, consideră că transferul în Qatar, la Muaither SC, i-a dăunat lui Denis Alibec (32 de ani).

Printre cei mai buni din SuperLigă sezonul trecut, în care a cucerit titlul alături de Farul, Denis Alibec a făcut pasul în Qatar în această vară.

Atac terorist înaintea meciului din preliminariile EURO 2024! Doi suporteri suedezi, împușcați pe stradă în Bruxelles » Fotbaliștii au refuzat să mai joace: „În ce fel de lume trăim?”
TRAGEDIE
Atac terorist înaintea meciului din preliminariile EURO 2024! Doi suporteri suedezi, împușcați pe stradă în Bruxelles » Fotbaliștii au refuzat să mai joace: „În ce fel de lume trăim?”

Vârful de națională a înscris două goluri în cele 5 meciuri jucate până acum în Qatar, iar evoluțiile sale pentru echipa națională au lăsat de dorit: Alibec a înscris un singur gol, la 1-1 cu Israel, în ultimele 4 partide.

Florin Răducioiu simte că transferul în Qatar l-a tras în jos pe Alibec.

Florin Răducioiu: „Nu mai e același Alibec, nu mai e rapid, percutant”

„Mi se pare că nu mai e acelaşi Alibec. Gică Hagi e de mare valoare, face pregătire de talie europeană. Mental nu mi se mai pare Alibec... Ochiometric nu mi se mai pare acel jucător rapid, percutant.

A avut două, trei atacuri la Budapesta (n.r. - cu Belarus, la 0-0) şi trebuia să dea gol. Anul trecut a fost jucătorul campionatului. Sper să nu se automulţumească”, a comentat Răducioiu la OrangeSport.

Andrei Vochin, consilier al președintelui FRF, a completat: „Acum şase luni, Alibec era un jucător mult mai bun decât acum. E diferenţă de antrenamente. Pentru mine, Alibec este genul de fotbalist care te ucide la acele două, trei mingi de contraatac pe care le-am avut cu Belarus. Acum nu a reuşit, dar sper să facă asta în noiembrie”.

Alibec marcase 14 goluri și oferise 8 assisturi sezonul trecut, în 31 de meciuri la Farul.

Citește și:

Andrei Burcă, transfer în Europa? » „Eu așa cred”

MM Stoica a venit cu replica după declarațiile medicului naționalei, din GSP: „Ce ar fi să ne răspundă la următorul set de întrebări?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
istet10
istet10  •  17 Octombrie 2023, 17:25
Postat de parachioara5 pe 17 Octombrie 2023, 11:26

...gica hagi a terminat fotbalul romanesc el este principalul rau ...de acol se trag toate ...Alibec este un jucator terminat ...nu trebuie sa mai speram nimik de la el ...

Prin ce? Detaliaza, daca vrei sa te creada lumea.

parachioara5
parachioara5  •  17 Octombrie 2023, 11:26

...gica hagi a terminat fotbalul romanesc el este principalul rau ...de acol se trag toate ...Alibec este un jucator terminat ...nu trebuie sa mai speram nimik de la el ...

calinescu_
calinescu_  •  17 Octombrie 2023, 11:24

Dupa toate analizele analistilor de la GSP si DIGI , Ianis trebuia sa joace la Barcelona , nu rezerva cum a fost taica-sau ce titular cu numarul 10 ....!!! Presa sportiva pare implicata in propaganda de razboi , parand o rechizitie a marilor puteri(patroni , familii ,agenti de fotbalisti ) ...!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează