FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRIBUNA 0

Florin Răducioiu, prima mutare a lui Lupescu la Federație? Cum comentează fostul mare atacant + Ce spune despre degringolada de la Dinamo

Foto: facebook.com/tribuna0
Foto: facebook.com/tribuna0

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 21:40

Florin Răducioiu (48 de ani), fostul mare atacant al "Generației de Aur", a fost prezent la emisiunea "Tribuna 0" de la Europa FM, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

Acesta și-a manifestat încă o dată susținerea totală pentru Ionuț Lupescu la alegerile FRF, lăsând deschisă și posibilitatea de a ocupa o funcție administrativă în viitoarea organigramă a Federației, în cazul în care "Kaiserul" va câștiga scrutinul.

"Cel mai important lucru e ca Ionuț Lupescu să câștige, apoi vom avea timp să vorbim despre asta. M-am gândit în aceste zile, nu mai doresc să antrenez. Am încercat să antrenez o echipă de juniori, am antrenat și Regal Sport, dar consider că pot face cu totul altceva, pe partea administrativă. Vom vedea.

Ionuț Lupescu a fost, este și îmi va fi ca un frate. Stăteam împreună și la națională", a spus Răducioiu.

"Marele Blond" a deplâns situația în care a ajuns echipa sa de suflet și dezvăluie condițiile în care ar accepta un come-back într-o funcție în "Ștefan cel Mare".

"Ca fost jucător și suporter al lui Dinamo, sunt foarte confuz. În momentul de față e o perioadă foarte grea. Am fost director sportiv la Dinamo, a fost o experiență care nu a mers bine. Am stat câteva luni. Cristi Borcea m-a adus. De atunci, n-am mai avut niciun contact cu Dinamo.

Aș veni la Dinamo într-un context diferit. Trebuie să se schimbe foarte multe lucruri. Acum nu aș veni la Dinamo, în viitor poate da", a dezvăluit Răducioiu la Europa FM.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
306640699727631
Nae Ionescu  •  03 Aprilie 2018, 13:26

AM CREZUT CA ESTI UN EXEMPLU. NU MA BAG DAR TI-AI LASAT SI NEVASTA SI COPII PENTRU *** AM INTELES. SERVICI IOC. FOTBALIST DE CIRCUMSTANTA. TU L-AI AUZIT PE ELIADE VORBIND DUPA MULTI ANI DE STAT IN SURGHIUN? MAMICA LUI VENEA IMBRACAT IN PORT ROMANESC PE CIND ERA IN SUA... APOI VORBEA PERFECT ROMANESTE. FACATURA CU ACCENT ITI ARATI IMPOTENTA DE A GINDI DE A TE ADAPTA... PUTINI NEURONI TE FAC SLUGA MAI USOR. PRINCIPII? CARE? LUPESCU NU MERITA NIMIC LA FEL CA SI GENERATIA AIA DE PARTICIPANTI CARE NU AU ADUS NIMIC. NE-AU AMAGIT... AU FACUT BANI AU JUCAT PE AFARA AU AVUT NOROC CA NEA NICU NU MAI ERA... ASA CA DA=MI VOIE SA TE RUGAM SA NE CAUTI PE AFARA. LA DINAMO? CE SA CAUTI ACOLO? NICIODATA. SA FI VENIT SA AJUTI LA GREU NU CIND ESTE BINE. CA TINE SINT PREA MULTI CARE NU AU LOC... ASA CA BATE-TE CU AIA MULTI SI PROSTI. IN REST ARIVIDERCI DON NIMENI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

castaway
castaway  •  02 Aprilie 2018, 23:40

Cu toate pacatele lui, Burleanu este cu zece clase,in materie de management, peste reprezentantii "generatiei de aur". Ioanitoaia inca viseaza golurile lui Raducioiu de acum un sfert de secol. Nu traieste in actualitate. Daca ar fi sa se scoata la concurs postul de presedinte al FRF, am convingerea ca "generatia de aur "s-ar face de rusine.

mannecken
mannecken  •  02 Aprilie 2018, 23:23

Un *** care nu stie româneste. Mai bine un somer la federatie tras la sorti, decât închipuitul asta. Cica ar veni într-un context diferit. Adica la "bani gratis". Nu te miri ca a ajuns Dinamo acolo unde a ajuns daca asemenea personaje s-au plimbat pe la conducerea lui Dinamo. La oase deja roase vin toti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează