FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR, GSP.RO

Fostul lider al "tricolorilor" a dat verdictul: "Ar fi bine ca el să fie căpitan"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2016 19:56

Răzvan Raț este de părere că Moți ar trebui să joace în locul lui Chiricheș în meciul cu Muntenegru, după ce fundașul lui Napoli a părăsit cantonamentul naționalei din cauza unei accidentări.

"În lipsa lui Chiricheș cred că Moți e cel mai îndreptățit să fie titular. E de mult la națională, știe cu ce se mănâncă", a spus Raț pentru Dolce Sport.

Fostul căpitan al naționalei a desemnat jucătorul pe care-l consideră îndreptățit să preia banderola de căpitan.

"Ar fi foarte bine ca Săpunaru să fie căpitan. El e prieten cu toți care sunt la lot acum, dar cred că e mai puțin important cine poartă banderola. România are nevoie de un lider în teren, dar și în afara lui. Asta e mai important.

Indiferent cine ar fi selecționer, cred că va alege jucătorii care sunt în formă. Nu știu dacă neapărat gândește pe viitor și va prefera tinerii, pentru că el are un obiectiv de îndeplinit. Mie selecționerul mi-a spus că mă va urmări, că ușile naționalei sunt deschise pentru mine. Dacă joc la club, probabil că voi fi o soluție", a adăugat fundașul lui Rayo Vallecano.

 România va juca împotriva Muntenegrului duminică, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
bumix
bumix  •  03 Septembrie 2016, 14:13

SAPUNARU II PROST CA NOAPTEA ,IESIT DIN FORMA ,GREOI NU FACE NIMIC NUMAI LOVESTE . NU ERA MOMENTUL SA-L CHEME LA LOT ,ACUM MAI E SI CAPITAN

10207049234123869
Dan Alecu  •  03 Septembrie 2016, 06:17

E un lider de *** la injuraturi. Sa fim seriosi . Ne trebuie un om care respecta si e respectat ca de golani suntem satui .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Septembrie 2016, 00:25

Sa nu uitam ca Daum are gene superioare unui berlinez . El e din fosta germanie de vest . Eu nu mint niciodata .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează