FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-2

Fostul selecţioner comentează meciul cu Belarus: "Rezultat dezamăgitor, joc bun"

Răzvan Lucescu a stat aproape trei ani pe banca reprezentativei
Răzvan Lucescu a stat aproape trei ani pe banca reprezentativei

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 12:21

Răzvan Lucescu, fostul antrenor al naţionalei, a comentat rezultatul reprezentativei din meciul cu Belarus, de pe Naţional Arena (2-2). Fostul selecţioner s-a declarat dezamăgit de rezultat , dar a apreciat jocul "tricolorilor", evidenţiindu-i pe Adrian Mutu, Gabi Torje şi Lucian Sînmărtean.

"Pînă la urmă este un rezultat care nu mulţumeşte, mai ales că Belarusul venise cu o echipă inferioară celei din tur, iar naţionala noastră a avut în componenţă tot ce avea mai bun la această oră. Dincolo de rezultat rămîn ca puncte pozitive evoluţiile lui Mutu, a lui Torje sau a lui Sînmărtean. Rezultatul este mai puţin important pentru că nu mai aveam nici o şansă la calificare.

E foarte greu ca în trei zile, atît cît ai la dispoziţie pentru un meci al naţionalei, să legi relaţii de joc între jucătorii din acelaşi comportament. Ce lipseşte fotbalistului român nu e talentul, lipseşte mentalitatea sportivă, încrederea. Pentru a îndrepta aceste lucruri avem nevoie de rezultate bune atît la nivel de echipe de club cît şi la naţională", a spus Răzvan Lucescu la Dolce Sport.

Fostul selecţioner este de părere că Victor Piţurcă a procedat corect rechemîndu-l pe Mutu la reprezentativă şi a spus că "Briliantul" este o soluţie pentru atacul naţionalei şi în viitoarele campanii.

"Dacă el va avea mintea la fotbal şi se va concentra, îţi poate oferi goluri în meciuri importante, decisive. Este un jucător cu un deosebit sânge rece. Simte golul şi poate ajuta echipa naţională şi pe viitor", a mai spus Lucescu Jr.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
neil_10
neil_10  •  09 Octombrie 2011, 18:51

un jitane nesimtit... si-a batut joc de nationala... si de toti ramanii... si are si tupeu! tot zerooooo ramana ca antrenor... PETARDA! intra in marea galerie A NULITATILOR!

luciansj
luciansj  •  09 Octombrie 2011, 15:15

Mai, dar belitul asta de Razvan, cum naiba a ajuns antrenor cand e atat de tampit ?

infos
infos  •  09 Octombrie 2011, 14:04

"lipseşte mentalitatea sportivă, încrederea" si in unele cazuri profesionalismul si daruirea pentru echipa, zic eu,...nu pot sa nu-i dau dreptate aici!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează