FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Fotbalistul din naționala României care e stelist de mic și are un vis: "Vreau ca părinții mei să nu mai muncească la căpșuni"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 22:19

Alexandru Pașcanu joacă la Leicester și e prezență constantă în naționala U21 a României. Fundașul e stelist de mic și are un vis pe care ține să îl îndeplinească. Acela ca părinții săi să ducă o viață mai liniștită, să nu mai lucreze la căpșuni. 

"Ieșeam la joacă și ne alegeam toți câte un jucător care voiam să fiu, unul din generația aia cu Rădoi, Iacob și Dică. Acea generație bună a Stelei.

Îmi aduc aminte meciul cu Napoli, când Steaua a avut 3-0. Mi-am zis în seara aia că trebuie să mă fac fotbalist, să mă răzbun pe arbitrul ăla care a prelungit atât de mult meciul.

Eu aveam atunci vreo 10-11 ani", a zis Alex Pașcanu conform ProX.

...despre familia sa: "Sunt foarte mândru de părinții mei, nu are de ce să îmi fie rușine. Știu câte sacrificii au făcut pentru mine, iar asta mă motivează în plus să am de ce să trag, să îi ajut și eu.

Ei lucrează la ferma de căpșuni de aproape 20 de ani. Sper ca într-o zi să îi scot de acolo. E o viață grea, au făcut multe sacrificii și aș vrea să îi răsplătesc".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1794361443917169
Pedro Ratatouillsson  •  09 Octombrie 2018, 05:40

https://www.youtube.com/channel/UC9jLfGc00XLbPnKOzyxOyug Un român talentat din Suedia.

chromophobia
chromophobia  •  09 Octombrie 2018, 01:25

Bravo copile pt ca iti iubesti parintii,poate asa cum trebuie.Sa fii serios,sa muncesti pt a ajunge mai sus,si poate si cu putin noroc,sa ajungi f.sus.Pt tine si pt parintii tai

cpt.ahab
cpt.ahab  •  08 Octombrie 2018, 23:17

Succes, copile!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează