FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 0-0

Fotbalul românesc s-a împărţit în două după partida cu Ungaria: ”Gust amar” şi ”Păduri defrişate” :)

Articol de - Publicat duminica, 06 septembrie 2015 00:00

Mai mulţi oameni din fotbal şi-au spus părerea în legătură cu partida de vineri, nu puţini fiind cei care au criticat ”naţionala”.

Dacă mulţi au văzut remiza de la Budapesta ca pe un rezultat pozitiv, au existat voci în lumea fotbalului care au criticat atitudinea "tricolorilor" şi felul în care Iordănescu a pregătit duelul cu maghiarii.

CONTRA. Sorin Cârţu

"Dintre cele două echipe de vineri seară nu faci una bună pentru Campionatul European. Nu vreau să fiu rău, dar dacă și Ungaria își propune să ajungă la Campionatul European... e rău pentru europeni. Nu mi-a plăcut absolut nimeni vineri seară. Am pierdut timpul uitîndu-mă la acest meci"

PRO. Ionel Ganea

"Eu cred că avem nevoie de un atacant mai puternic, s-a văzut lipsa lui. Keşeru e un jucător foarte bun, dar el este pe viteză. E mai mult un al doilea atacant. Jucătorii de la naţională trebuie să înţeleagă faptul că în străinatate e concurenţă şi trebuie să te antrenezi 200% ca să joci. Şi să te impui la echipă, nu doar să iei nişte bani şi să stai pe bancă".

CONTRA. Cornel Dinu

"În formula aceasta nu cred că putem mai mult. Ungurii păreau nişte turnuri, greoi, total depăşiţi, pasau la adversar, aruncau mingi aiurea, Szalai era în pericol de fisură de gleznă. Mă uitam la Grigore, copilul ăsta pe care îl cunosc de mic. A jucat destul de bine, dar m-a înspăimîntat frizura asta. Pur şi simplu seamănă cu pădurile noastre defrişate".

PRO. Răzvan Burleanu

"În mod cert e un rezultat pozitiv. E un punct pe care l-am cîştigat aici, un punct care va conta foarte mult dacă lîngă el mai punem 3 din meciul cu Grecia de luni seară. Ar fi 4 puncte care ar contribui decisiv la calificare. Am fost mai buni decît ei în această seară, un joc destul de bun, ofensiv, aşa cum le place suporterilor români".

CONTRA. Ciprian Marica

"Eu am avut mari emoții, însă la final am avut un gust amar: puteam obține mai mult de la acest joc, Ungaria a arătat că nu poate pune probleme. Rămînem cu un rezultat pozitiv, acum trebuie să batem Grecia acasă și drumul spre Euro devine tot mai scurt. Trebuie să avem grijă, adversarii rămași ne vor pune probleme mult mai mari decît Ungaria!", a spus Marica pe profilul său de Facebook.

Tribune pline cu Grecia

Cu două zile înaintea partidei cu Grecia, mai mult de 30.000 de bilete au fost achiziţionate de fanii "tricolorilor". Tichetele sînt disponibile pînă la ora meciului la casele din complexul Arenei Naţionale sau pe internet, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţurile sînt între 40 şi 800 de lei!

Prima din 53 de "naţionale"

Nu numai că "tricolorii" au cea mai bună defensivă a grupei, cu un singur gol primit în 7 partide, însă nici una dintre reprezentativele participante în preliminarii nu a izbutit o astfel de performanţă. Din 53 de "naţionale", România se află în fruntea clasamentului, urmată de Ţara Galilor, care a încasat doar 2 goluri în tot atîtea meciuri.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează