FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA, 23 MARTIE

FOTO 23 de zile până la Suedia - România » Cine câștigă derby-ul frumuseții? Imagini spectaculoase cu partenerele internaționalilor

Andreea, prietena lui Cristi Manea, pozează deseori în posturi artistice +13   FOTO
Andreea, prietena lui Cristi Manea, pozează deseori în posturi artistice

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:32

Partida de deschidere a României spre Euro 2020, în deplasare cu Suedia, 23 martie, Stockholm, va însemna și o confruntare la capitolul Miss între soțiile și prietenele jucătorilor.

Meciul cu care "tricolorii" vor începe campania pentru Euro 2020 va însemna și o competiție de frumusețe. Soțiile și prietenele suedezilor versus consoartele românilor va fi, de asemenea, o "partidă" cu miză estetică în tribunele arenei din Stockholm.

La nordici, Sofie Granqvist și Maia Lindelof, nevestele celor doi stoperi, sunt cele mai active pe rețelele de socializare, cu numeroase instantanee din viața privată, dar și cu imagini din tribune, unde își încurajează jumătățile.

Sofie, vedetă la Mondial

Pe durata Mondialului din Rusia 2018, Sofie a fost chiar în mijlocul unei telenovele naționale. Însărcinată, ea a fost susținută de la distanță de suporteri, media și colegii lui Granqvist, în timp ce jucătorul trebuia să-și prelungească șederea la CM pentru meciurile Suediei în fazele superioare ale turneului, fiind eliminată în sferturile de finală de Anglia.

Iar în tabăra românilor, Alexandra și Andreea, prietenele lui Dennis Man și Cristi Manea, concurează la același capitol al popularității pe Instagram și Facebook.

Antoaneta Tătărușanu își etalează trupul cu eleganță +14 FOTO

Frumoasa și Bestia

Fostul portar al naționalei Suediei, Thomas Ravelli (59 de ani), a acceptat să participe la ediția 2019 a showului de televiziune "Let's Dance" organizat de scandinavi. Avea ceva antecedente. A rămas celebru "Ravellisteps", dansul său pe linia porții de la World Cup '94, când a fost "Bestia" României, eliminându-ne în "sferturi", după ce a parat loviturile lui Dan Petrescu și Belodedici.

Ravelli nu și-a pierdut umorul: "N-am mai dansat în viața mea, dar e o provocare și vreau să învăț. Nimic nu mă recomandă să câștig concursul, am o vârstă, n-am viteză, sunt rigid ca un băț. Sper să nu-mi stric imaginea!". El va face pereche cu frumoasa dansatoare și actriță Jasmine Takacs (foto jos), care a jucat în filme precum "Frumoasa și Bestia" sau "Mamma mia! Here we go again".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  28 Februarie 2019, 10:53

De departe nordicele sunt peste balcanicele de la nord de Dunare, cu mii de clase. Numai sa te uiti la aia de langa Florinel Coman si deja iti imaginezi cum arata toata natia.

cneius
cneius  •  28 Februarie 2019, 09:43

"va însemna și o confruntare la capitolul Miss"...Serios ??? Cine spune asta, tu ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează