FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

FOTO » Adi Mutu îl atacă din nou pe Victor Piţurcă » Mesajul atacantului după România - Irlanda de Nord

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 15 noiembrie 2014 10:22

Adi Mutu nu a mai jucat un meci oficial pentru naţionala României din octombrie 2012, dar atacantul este alături de "tricolori".

La finalul partidei dintre România şi Irlanda de Nord, scor 2-0, Adi Mutu a postat pe contul său de Instagram o poză cu tricolorul şi un mesaj pentru jucătorii români.

Mutu nu a ratat ocazia să-l atace pe Victor Piţurcă: "Bravo România! 2-0 meritat. E prima dată cînd văd echipa României dominând din min.1 pînă în min.90!! Bravoo", este mesajul lui Mutu.

Adi Mutu şi Victor Piţurcă au avut mai multe conflicte, iar fotbalistul l-a mai atacat pe fostul selecţioner şi în trecut.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
dlq1
dlq1  •  16 Noiembrie 2014, 01:07
Postat de zurzu_zurzu pe 15 Noiembrie 2014, 18:23

Unora le place sa spuna ei parerea lor si sa ignore adevarul pentru simplul motiv ca nu le place lor de cineva sau ceva si atunci bat campii.Daca ii iei la scarmanat si le aduci dovezi o baga p aia 'daca nu mi place mie"!De parca intereseaza pe cineva asta.Indiferent ce vor spune multi despre Mutu,omul asta a dat 114 goluri in Italia.Sunt putini fotbalisti cu faima mai mare ca le si mai fotbalisti care nu au dat nici jumatate si au jucat atacanti.Pe mine nu m a interesat niciodata viata privata a lui Mutu.Sunt jucatori mai mari ca el care s au dopat,se drogheaza ,iau nevestele fratilor,iubitele colegigilor...si nu s asa de urati de supoarteri asa cum il urasc unii pe Mutu .Nu i inteleg

Ia sa fi jucat la Steaua ....sa vezi atunci atitudini suportericesti !

zurzu_zurzu
zurzu_zurzu  •  15 Noiembrie 2014, 18:32
Postat de p.rares pe 15 Noiembrie 2014, 17:37

Un drogat care se baga singur in seama.Chiar nu ne intereseaza parerea unui om fara caracter.

si tu un prost care isi da cu parerea despre cineva care a jucat ani de zile in echipa nationala si asa dopat,drogat cum spui tu ,a dat 35 de goluri,goluri la care in mod sigur te ai bucurat si tu uneori sau mereu.Viata privata il intereseaza strict pe el.Tu sa l judeci strict fotbalistic si fotbalistic Mutu a facut ceva pentru Romania,asa cum este el cu bune si rele,pe cand tu esti un anonim.Nu ai reusit nici macar in domeniul in care activezi sa devii cineva,asta daca ai un job.Multora le place sa l injure pe Mutu ca a facut si a dres.E strict problema lui cu cine umbla,ce mananca,pe cine insela si ce face.Vedetiva ba de vata voastra si lasati l pe Mutu in pace si despre ce spune el acum.!

ronaldo666
ronaldo666  •  15 Noiembrie 2014, 18:28
Postat de p.rares pe 15 Noiembrie 2014, 17:37

Un drogat care se baga singur in seama.Chiar nu ne intereseaza parerea unui om fara caracter.

poate ca e om fara caracter dar ca fotbalist el e adrian mutu :)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează