FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR1, GSP.RO

FOTO Asaltați de pici » Tricolorii au fost încurajați de peste 500 de viitori fotbaliști la renunire

Foto: Cristi Preda +17   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 04 octombrie 2016 00:00

La reunirea pentru meciurile cu Armenia și Kazahstan, "tricolorii" au fost încurajaţi ieri de 500 de copii, viitori fotbaliști, care le-au cerut calificarea la Mondiale.

Atmosferă senzațională ieri, la Mogoșoaia, la antrenamentul deschis al echipei naționale. Tribuna de la Mogoșoaia este plină. Media de vârstă a fanilor e undeva la 9 ani și 3 luni, dar nu contează.

Sunt vreo 500, dar fac gălăgie cât câteva mii. Parcă jucăm cu Brazilia! Sunt copii de la diverse școli de fotbal, invitați la întâlnirea cu "tricolorii".

Jucătorii sunt uimiți de primire. Li se strigă numele, ei răspund zâmbind. Chiar și Enache a uitat de necazurile de la Steaua și râde cu poftă. Secundul Rudi Verkemping ridică tribuna în picioare, cerând și mai multă gălăgie.

Naționala se aliniază la mijloc și, în frunte cu Daum, salută și aplaudă galeria. Se scandează continuu. Fotbaliștii zâmbesc, mai atenți la copii și reacțiile lor decât la ture.

E primul examen înainte de Armenia și de Kazahstan. Poate cel mai greu. Pe  ei nu poți să-i păcălești că ai avut ghinion sau că atât s-a putut. "Noi vrem România la Mondial! Mai bună, nu ca la Euro!", spun copiii, care agită steaguri și speranțe.

La sfârșit, nebunia a fost și mai mare. Cei 500 de micuți au "năvălit" peste jucători, pentru o sesiune de autografe. A fost parcă mai greu decât la antrenament, dar a compensat atmosfera.

Doar Maxim a lipsit

La ședința de pregătire de ieri, Daum a avut la dispoziție 24 dintre cei 25 de convocați pentru meciurile cu Armenia și cu Kazahstan. Singurul absent a fost Alexandru Maxim, care a jucat aseară în Bundesliga 2, în meciul lui Stuttgart cu Furth. El va ajunge la Mogoșoaia azi.

Tătărușanu a sosis și el puțin după începerea antrenamentului și s-a pregătit separat, având o ușoară jenă la coapsa dreaptă. Latovlevici și Stanciu, care acuză niște lovituri încasate la ultimul meci de campionat, au lucrat doar la sala de forță.

A ieșit cu contractură

Dinamovistul Steliano Filip a început normal antrenamentul de ieri. El a părăsit însă destul de repede gazonul, pentru că a acuzat o contractură la gamba piciorului drept. "E o accidentare mai veche. Până acum a fost bine, dar a zis că resimte dureri și s-a oprit", au spus cei din staff-ul echipei naționale. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează