FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

FOTO Ce nu s-a văzut la TV! Grozav, șef de galerie după meci + ce s-a întâmplat cu Hoban, Budescu și Contra

FOTO: Cristi Preda +11   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 10:04

Constantin Budescu, Gicu Grozav și Ovidiu Hoban au fost primiți ca acasă la Ploiești. Toți trei au jucat la Petrolul.

Dacă primul i-a răsplătit pe fani cu o dublă, iar Hoban a fost aplaudat la scenă deschisă când a intrat pe teren, Grozav s-a urcat alături de fani și a cântat la finalul meciului.

Nici Contra n-a fost uitat de fanii Petrolului. Cum perioada acestuia la Ploiești a coincis cu cele mai mari performanțe din ultimii ani la echipă, Contra a fost chemat de galerie la salut, în ciuda faptului că a trecut și pe la Dinamo. 

România a învins-o pe Kazahstan, scor 3-1. Acest meci a reprezentat debutul lui Contra la națională. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
khal_37
khal_37  •  06 Octombrie 2017, 12:28

Vad ca nimenu nu are curajul sa spuna cum erau injurati de morti si huiduiti Budescu, Ttarusanu, Chiriches, Pintili, Keseru, Benzar....cum vestita si frumoasa galerie pch( cei care sunt vinovati pentru ca echipa națională nu va putea juca primul meci din preliminariile pentru CM 2020, din Qatar, pe Arena Națională. România era sub supraveghere după incidentele de la meciul cu Polonia, 0-3, și trebuia ca la două meciuri de pe teren propriu fanii să nu facă probleme. Date fiind incidentele de la meciul cu Armenia, România a primit această pedeapsă. În plus, România va suferi și în primul meci dintr-o competiție desfășurată sub egida UEFA. "Tricolorii" primiseră o suspendare după meciul cu Grecia, din preliminariile EURO 2016, dar avocații FRF au reușit să obțină amânarea pedepsei și meciul cu Finlanda, din acele preliminarii s-a jucat cu spectatori. Acum, pedeapsa a fost reactivată și la primul meci pe teren propriu, din preliminariile EURO 2020 sau din Liga Națiunilor, România va juca fără spectatori...cum il orbeau pe Tatarusanu cu lasere sa-l faca sa greseasca, cum l-au injurat pe Budescu la marcarea celor doua goluri si la fel si pe Keseru. Acesta este spiritul dinamovist, extremismul antiromanesc dus la extrem.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează