FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

FOTO Două imagini surprinzătoare în loja oficialilor FRF! Cum au fost surprinși Burleanu, Radu Vișan și Vasile Dâncu

FOTO: Alex Nicodim +2   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 10:39

La începutul reprizei secunde, președintele FRF, Răzvan Burleanu, și secretarul general, Radu Vișan, nu păreau îngrijorați de situația de pe gazon și de soarta unei campanii ratate lamentabil.

Ambii au butonat intensiv pe telefoanele mobile, interesați mai degrabă de știrile live și de celelalte rezultate decât de ostilitățile de pe gazonul din Podgorica.

Viitorul lui Christoph Daum, 63 de ani, pare decis după ce România a ratat calificarea la CM 2018. Eșecul cu Muntenegru de aseară, scor 0-1, a stârnit un val de critici la adresa FRF și a selecționerului. 

Vasile Dâncu și Răzvan Burealnu au fost surprinși de fotoreporterul GSP, Alex Nicodim, la finalul meciului. Cei doi nu erau deloc îngrijorați, ba chiar erau foarte amuzați, deși România tocmai risipise ultima șansă de calificare. Nu se cunoaște încă motivul pentru care cei doi erau amuzați. 

FOTO: Alex Nicodim

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Septembrie 2017, 12:21

Erau toti pe gsp cu conturi clona si ne înjurau pe astia care credem ca Daum ne-a tras o mare teapa. Ei încearcă si acum sa ne convingă ca Daum e un geniu si ne-a adus ceva superb, ca "jucam cu demnitate", daca citesti comentariile unora ai impresia ca suntem in Coreea de Nord, atat de sunt de "convinsi" ca sa nu zic altceva

malmo
malmo  •  05 Septembrie 2017, 13:19

"avem nevoie de o schimbare totala in fotbal"... Incepand cu..... Cine???... "Cu totii suntem vinovati" - Trebuie definit acest " suntem" - Si daca se regaseste printre ei si numarul 1 din Federatie, domnul Burleanu, atunci intr-adevar... "avem nevoie de o schimbare totala in fotbal"... - Tot domnul Burleanu spune: "trebuie sa gandim in profunzime" si bine zice.... E cea mai penibilă perioadă din istoria nationalei iar la decăderea si degradarea morală actuala, forma grava in care s-a ajuns, retorica simplista a "schimbarii totale" propusa de domnul Burleanu devine ridicola: "E nevoie de stadioane, de terenuri de antrenament, de conditii de pregatire pentru toti fotbalistii.".. La atat s-ar reduce masura schimbarii totale in ochii dumnealui? Numai la Investitii in stadioane, terenuri de antrenament si conditii de pregatire pentru fotbalisti? E ceva... Pressa??? Pressa noastra Romaneasca... Ce zice???

khal_37
khal_37  •  05 Septembrie 2017, 12:18
Postat de rumunek pe 05 Septembrie 2017, 11:06

Ce post ocupa Dl. Vasile Dancu in organigrama FRF? Ca sa pricepem identificatorul ala de la gat.

Acest dâncu, impreuna cu oprea, ontanu si codlea controleaza fotbalul ronanesc. Ei sunt artizanii loviturilor primite de Steaua din partea justitiei unde angajatii sunt oamenii lor. Scopul? Distrugerea fotbalului romanesc si implicit a nationalei in asa fel ca poporul roman sa nu mai aiba nici o bucurie. Au distrus economia, invatamantul, agricultura, au defrisat padurile...distrug tot pentru ,,interesul national".

Vezi toate comentariile (12)
Comentează