FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FOTO FRF a semnat un nou contract cu Joma: "Ne mândrim că naționala României evoluează în echipamentul creat de noi"

Foto: FRF.ro +4   FOTO
Foto: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2018 15:39

Federația Română de Fotbal a anunțat prelungirea contractului cu firma de echipament sportiv Joma până la data de 31 decembrie 2022. Evenimentul a avut loc la Portillo de Toledo, în Spania.

Au participat Răzvan Burleanu, președinte FRF, Bogdan Popescu, manager comercial, Alexandru Cândea, account manager, Jose Manuel Lopez, CEO Joma, Alberto Lopez, general manager Joma, și Marina Lopez, marketing manager Joma, informează FRF.ro.

"Sunt foarte fericit să mă aflu aici în această zi specială. Federația Română de Fotbal este bucuroasă să semneze un nou contract cu Joma. Evenimentul de azi vine ca o confirmare a deciziei pe care am luat-o în 2015, când am decis să devenim parteneri.

Am zis atunci că ne dorim să construim o relație pe termen lung și iată că astăzi putem anunța că parteneriatul cu Joma va continua cel puțin până la finalul anului 2022. Suntem bucuroși să fim parte dintr-o poveste de succes, o poveste care a început în 1965 și care a evoluat de-a lungul anilor, ajungând să fie azi un brand recunoscut la nivel mondial”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

"Federația Română de Fotbal este un partener la care noi ținem foarte mult. Ne bucurăm că vom continua acest parteneriat pentru încă patru ani. Faptul că echipa națională a României evoluează în echipamentul creat de noi este un lucru cu care ne mândrim. Considerăm că la nivel european, dintre clienții noștri, este reprezentativa cu cea mai mare notorietate. Sperăm să avem succes împreună și să ne revedem peste patru ani pentru un nou contract"
Alberto Lopez, General Manager Joma

Vezi și: Discuția de ultim moment a lui Contra cu Ancelotti: "El așa mi-a promis!" » Ce se întâmplă cu Chiricheș

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (14)
invinctus
invinctus  •  30 August 2018, 09:34

Cel mai urat evhipament il avem o saracie dar cum e echipa adica O asa si echipamemtul !!!

gicab
gicab  •  30 August 2018, 08:48

Nu știu dacă e urat dacă sunt zdrențe dar la cm nicio naționala nu era îmbrăcată in joma... mergând pe aceeași logica așteptăm oficialii FRF sa se deplasezecu mașini de proveniența autohtonă

adi2008
adi2008  •  30 August 2018, 00:59

*** ca sa imbrace nationala in zdrentele astea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează