FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA

FOTO Greșeli în lanț în apărarea României la primul gol marcat de Suedia » Ce s-a întâmplat la reușita de 2-0

Golul de 1-0 // Captură Pro TV +9   FOTO
Golul de 1-0 // Captură Pro TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 19:44

Suedia a deschis scorul în meciul cu România în minutul 33, după o greșeală în lanț a apărării noastre. Cu 5 minute înainte de finalul primei părți, suedezii au stabilit scorul pauzei, 2-0. Partida contează pentru preliminariile EURO 2020.

Augustinsson a fost găsit bine în banda stângă a atacului suedez, Alexandru Chipciu n-a strâns la timp, iar scandinavul a apucat să centreze.

Erorile din apărare au continuat. Cristi Manea a șters mingea cu vârful ghetei, iar balonul a ajuns la Quaisons, care a fost marcat larg de Dragoș Grigore. Suedezul nu și-a făcut o preluare prea bună, însă fundașul nostru central n-a apucat să mai revină și suedezul a marcat fără vreo problemă.

2-0, Claesson, liber în afara careului

Suedia a mai marcat o dată cu cinci minute înainte de finalul primei reprize. Stanciu a respins din careu mingea până la 20 de metri de unde Claesson a șutat, nefiind marcat de nimeni.

Vezi și:

FOTO Suedezul Marcus Berg s-a făcut de râs » Și-a dat cu stângul în dreptul în fața porții României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
958984520821048
Sorin Dreyer  •  23 Martie 2019, 21:06

Daca Gurita ar avea putin bun simt si-ar da imediat demisia.Si cand pleaca sa-i ia si pe Grigore,Sapunaru,Moti cei trei castraveti murati bulgaresti.Si mai sunt vre-o doi candidati.Daca o echipa care-si da cu stangul in dreptul ne-a depasit la aproape toate capitolele,atunci nu avem ce cauta la European.

markksson
markksson  •  23 Martie 2019, 21:01

Avand in vedere ca e anul 2019, cine naiba mai posteaza ... POZE de la fazele meciurilor? Vezi mai sus: "FOTO (10) - Greșeli în lanț în apărarea României la primul gol marcat de Suedia". Stiti piesa aia cu "lampa arsă si toate țiglele pe casa" ...

938606952836655
Marius Marian  •  23 Martie 2019, 20:28

Pai fate tu fotbalist gazistule.. Daca toti nu pot si joaca cine stie pe unde. Fii vedeta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close