FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

FOTO Ioniță a debutat la națională și a plecat cu un suvenir de la stadion: "Recunosc! M-am sufocat din cauza emoțiilor"

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 00:19

Alexandru Ioniță a debutat astăzi, la 22 de ani, în tricoul naționalei la meciul câștigat cu Kazahstan, scor 3-1, și recunoaște că a suferit din cauza emoțiilor. A plecat cu un suvenir de la stadion, cerând tuturor jucătorilor să-i semneze tricoul pe care l-a purtat azi. 

"Am avut foarte mari emoții, chiar m-am și sufocat, dar sper să demonstrez și la națională ce am arătat la Astra. Așteptam momentul să intru pentru că scorul era favorabil nouă. Sper să strâng cât mai multe selecții în tricoul naționalei și să-i reprezint cu mândrie pe cei de acasă.

Visam la momentul ăsta de când am ajuns la Astra. Prin evoluțiile mele am demonstrat că merit să ajung aici. Le mulțumesc foarte mult suporterilor pentru că m-au aplaudat când am ieșit la încălzire. Am rămas surprins și le promit că nu-i voi dezamăgi. În această seară au fost incredibili. Budescu e un jucător incredibil de bun și mă bucur că am fost coleg cu el la Astra și acum la națională", a zis Ioniță. 

ionita

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gtn5
gtn5  •  06 Octombrie 2017, 10:00

tot prost,tot prost ai ramas ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin_cj
catalin_cj  •  06 Octombrie 2017, 08:18

Dacă dorea jucau acum împreună. Becali a vrut sa îl ia anul trecut. A refuzat pentru ca nu vrea sa joace acolo. Nu rest mare diferenta între astra și steaua nu este.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  06 Octombrie 2017, 07:15

MAI GIULESTEANULE UNDE JOACA BUDESCU? SI UNDE JOCI TU

Vezi toate comentariile (3)
Comentează