FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

FOTO Naționala U21 a României a început pregătirea pentru EURO 2019

România U21, antrenament +11   FOTO
România U21, antrenament

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 martie 2019 18:49

Reprezentativa de tineret a României, condusă de Mirel Rădoi, a efectuat duminică primul antrenament înainte de plecarea în stagiul de pregătire din Spania, informează FRF.ro.

Tricolorii Under 21 s-au reunit la Centrul Național de Fotbal Buftea, 11 jucători fiind prezenți sub comanda lui Rădoi la prima ședință de pregătire: Alexandru Pașcanu, Adrian Rus, Virgil Ghiță, Florin Ștefan, Radu Boboc, Vlad Dragomir, Dragoș Nedelcu, Andrei Ciobanu, Valentin Costache, Carlo Casap și Denis Drăguș.

Valentin Costache, deși a acuzat probleme medicale la club, s-a prezentat la lotul național. El va fi consultat de staff-ul medical și se va lua o decizie în privința sa, dacă va putea fi recuperat sau nu, înainte de plecarea în Spania.

Jucătorii s-au antrenat azi în premieră cu mingea oficială a turneului final din această vară. Tot azi, tricolorii au făcut cunoștință cu sistemul CATAPULT, cel mai eficient de pe piață pentru monitorizarea optimă a performanțelor fizice ale jucătorilor.

LOTUL PENTRU CANTONAMENTUL DIN SPANIA

Portari: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (FC Hermannstandt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Mihai Butean (AFC Astra), Deian Sorescu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Adrian Rus (Sepsi Sf. Gheorghe), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Lorand Fulop (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Valentin Costache (CFR Cluj), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Florinel Coman (FCSB), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Valentin Gheorghe (Astra Giurgiu)

Atacanți: Andrei Ivan (Rapid Viena/Austria), Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca), Denis Drăguș (FC Viitorul)

  • Aflat în primă fază pe lista lui Mirel Rădoi, Andrei Ivan a fost chemat de Cosmin Contra la prima reprezentativă în urma accidentării lui George Țucudean. Locul lui Ivan la Under 21 a a fost luat de Valentin Gheorghe de la Astra Giurgiu.

În cantonamentul din Spania, ce va avea loc în perioada 19-26 martie, tricolorii au programate și două jocuri de pregătire:

21 martie
Spania U21 – România U21
Granada, “Nuevo Estadio de Los Cármenes”
ora 18:45 (19:45 în România)

25 martie
România U21 – Danemarca U21
Marbella Football Center
ora 18:00 (19:00 în România)

Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificați la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2254271094823421
Michele Marinela  •  17 Martie 2019, 20:16

Ati facut o greseala. Danemarca se va prezenta la acest turneu cu selectionata U20. Va rog sa verificati la FRF si sa informati corect pe cititorii d-voastra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează