FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FOTO Război fără sfârșit la FRF! Chemat la Comisia de Cercetare Disciplinară pentru declarațiile anti-Burleanu

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 13:29

Războiul intern de la FRF, dintre Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu, este departe de se încheia.

După ce luni Pușcaș a pretins că a găsit dovezi conform cărora Florentin Șari, responsabilul Federației pentru EURO 2020, se distra cu arme neletale în interiorul Casei Fotbalului, Pușcaș a fost chemat de FRF să dea explicații în fața Comisiei de Cercetare Disciplinară pentru numeroase episoade de anul trecut în care a "lipsit nemotivat de la locul de muncă".

Concret, Pușcaș, manager de Dezvoltare Regională și Comercială și viitor candidat la alegerile FRF, e tras la răspundere pentru aparițiile sale televizate și de la radio în care a criticat modul de organizare al Federației din timpul mandatului lui Răzvan Burleanu

Într-o postare pe rețelele de socializare, Marcel Pușcaș, director dezvoltare FRF și candidat la șefia Federației, a făcut o dezvăluire șocantă despre Florentin Șari, omul care răspunde din partea "administrației Burleanu" de organizarea Euro 2020:

"Noul meu birou este fostul lui birou. Pe lângă că arată dezordonat, am descoperit două obiecte ciudate într-o instituție: un bax de carton ciuruit și o cutie în care a fost o pușcă. Ce făcea dl. Șari în timpul programului atât de încărcat și de responsabil? Am aflat: trăgea cu pușca la punct fix. ÎN BIROU. În timpul programului. Probabil voia să uite de greutățile care-l apasă în București, la FRF".

Două poze au însoțit materialul lui Pușcaș: o cutie și câteva coli albe găurite ca și cum ar fi fost folosite pe post de ținte și ambalajul unei puști de airsoft, un model Wild Hog, al cărui preț de piață bate spre 2.000 de lei.


*Acesta este ambalajul puștii găsite la FRF / Sursă: Blog Marcel Pușcaș

*Așa arată cutia ciuruită din biroul FRF / Sursă: Blog Macel Pușcaș

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2018, 16:13

Ca fost manager va pot spune ca unui subaltern ii pot taia ziua de munca (cu argumente), ii pot 'taia' salariul cu 5-10-15 la suta pe una , doua sau trei luni (in functie de gravitate) si eventual ii pot desface contractul de munca (cu argumente). Burleanu este prost sfatuit. Lumea il va urâ pentru astfel de atitudini.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează