FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA

FOTO România poate avea avea terenul suspendat după meciul cu Serbia! Partida a fost oprită în debut!

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 16:06

Meciul dintre România și Serbia, din etapa a 4-a din Liga Națiunilor, a fost oprit pentru câteva zeci de secunde din cauza materialelor pirotehnice aprinse de suporterii românilor.

Fanii naționalei noastre și-au dat în petic încă din primul minut al meciului și au aprins mai multe torțe, iar arbitrul olandez Kevin Blom a oprit partida și a repornit-o un minut mai târziu.

Naționala noastră a mai avut de suferit și după meciul cu Armenia din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018, chiar în urmă cu un an. Atunci, FRF a primit o amendă de 15.000 de franci elvețieni și suspendarea Arenei Naționale pentru un meci din cauza afişării de bannere cu conţinut discriminatoriu şi religios şi pentru aruncarea de obiecte în teren şi folosirea de lasere şi dispoziţive incendiare.

Acum, "tricolorii" pot juca fără spectatori în meciul cu Lituania de pe "Ilie Oană". Tot la Ploiești am evoluat fără fani împotriva celor din Muntenegru la prima partidă din Liga Națiunilor.

Vezi meciul dintre România și Serbia!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
lionforever
lionforever  •  14 Octombrie 2018, 21:42

Nu putem generaliza pentru ca sigur cei care au făcut asta sunt aia spălați pe creier mult laudatii suporteri ai unei echipe bucureștene care continuă să trăiască în lumea lor tenebroasă.

485809194904413
Costel Tudor  •  14 Octombrie 2018, 20:54

Îmi este f. greu , chiar imposibil sa-i înțeleg pe acești *** cu fumigene !!! In primul rând își fac rău lor și apoi celor din jur ! Nu mai vorbesc de urmări , amenzi și suspendarea terenului !!! Cred ca numai fotbaliștii pot eradica aceasta manifestare *** prin discuții directe cu membrii galeriilor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prafurialbeptrzilenegre
prafurialbeptrzilenegre  •  14 Octombrie 2018, 19:10

Sistemul te vrea prost si docil. Vino la meci cu toata familia, cumpara materiale promotionala aka esarfe, sepci si tricouri cu echipa favorita, stai pe locul tau linistit si entuziast, nu te bucura prea tare ca sa nu ranesti emotional vreun telespectator. Ramai oaie!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează