FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

FOTO Să mai și râdem » Două imagini din vestiarul echipei naționale și o întrebare simplă pentru oficialii Federației ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 09:42

Pe 10 iunie, echipa națională de fotbal a României a disputat un nou meci din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia. Tricolorii au pierdut 1-3 după trei goluri marcate de Lewandowski.

Partida contra Poloniei a avut loc la Varșovia, iar pe siteul frf.ro, în live-text-ul dedicat meciului, oficialii Federației au făcut la ora 13:30 un update înainte de startul jocului.

"Polonezii au personalizat vestiarul României cu numele jucătorilor antrenați de Christoph Daum"

 1

La doar trei zile de la acel meci, tricolorii au jucat ieri seară un amical la Cluj cu reprezentantiva din Chile, câștigat 3-2. Ca și la precedentele partide, pe site-ul Federației există un live-text, dar și o nouă imagine din vestiarul unde Pintilii și compania se vor echipa.

"Vestiarul este pregătit pentru sosirea jucătorilor la Cluj Arena"

2

Doar că autocolantele cu numele jucătorilor sunt identice cu cele de pe stadionul din Varșovia, pe care le-ar fi lipit polonezii! ;)

Întrebarea e simplă: au venit polonezii și la Cluj sau ne-am personalizat singuri vestiarul și ne-am lăudat de o primire frumoasă din partea adversarilor la Varșovia? :)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  14 Iunie 2017, 10:31

asa e sa radem de obedienti,gsp de exemplu......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează