FOTBAL  »  NATIONALA  »  RUSIA - ROMÂNIA 1-0

FOTO și VIDEO Bătuți din ofsaid! "Tricolorii" au pierdut în prelungiri cu Rusia, un amical în care Daum a testat jucători noi din minutul 90

Foto: Facebook/FRF +4   FOTO
Foto: Facebook/FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 14:46

România a pierdut amicalul disputat astăzi în Rusia, scor 0-1, cu un gol controversat primit la ultima fază de joc. Daum s-a comportat ciudat în a doua repriză, ca într-un meci pe puncte, făcând o singură schimbare până în minutul 80!

 Cea mai mare ocazie a României i-a aparținut lui Rotariu, în prima repriză, dar fotbalistul lui Dinamo nu a reușit să reia în poartă o pasă excelentă trimisă de Florin Andone. AICI ai faza

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ozdoev, la ultima fază de joc. Acesta a profitat de apărarea dezorganizată a tricolorilor și a trimis în poartă o minge respinsă în primă fază de Pantilimon, dar reluările au arătat că jucătorul rus era în poziție de ofsaid.

Daum a suprins în acest meci prin prisma faptului că a făcut prima schimbare abia în minutul 66, iar Țîru și Nedelcu, la debut, au intrat pe teren abia în minutele de prelungire ale meciului. 

În ultimii 16 ani, doar în 2010 România a mai pierdut cinci meciuri pe durata unui an.

Vezi AICI video cu fazele meciului! 

LIVETEXT

min.90+4: Final de meci! România pierde ultimul meci al anului după un gol din ofsaid, primit la ultima fază de joc.

min.90+3: GOL RUSIA! Enache și Răzvan Marin au fost depășiți ușor, iar Ozdoev a deschis scorul al o fază la care tricolorii au acuzat o poziție de ofsaid.

min.90+2: Nedelcu intră în locul lui Bogdan Stancu!

min.90: Țîru intră în locul lui Dragoș Grigore! Fundașul Viitorului debutează cu această ocazie la echipa națională.

min.89: Rușii continuă să atace, însă apărarea României rezistă.

min.83: A doua modificare în tabăra tricolorilor: Adi Popa intră în locul lui Grozav.

min.80: Săpunaru se poziționează greșit la ofsaid, iar Poloz profită și scapă spre poartă, dar este împiedicat să șuteze de Enache.

min.76: Răzvan Marin recuperează o minge la mijlocul terenului, însă înecarcă un șut de la mare distanță, care trece mult pe lângă poartă.

min.71: Tricolorii au cerut lovitură de la 11 metri! Prepeliță primește cartonașul galben pentru proteste, după ce arbitrul a refuzat să fluiere un fault comis asupra lui Florin Andone, la marginea careului. 

min.69: Bogdan Stancu centrează de pe partea stângă, dar Akinfeev iese și reține.

min.66: Prima modificare în tabăra tricolorilor: iese Latovlevici, intră Steliano Filip!

min.65: Apărarea României este depășită în zonă centrală, Kokorin a rămas singur cu Pantilimon, dar portarul român intervine excelent.

min.56: Grozav preia excelent la marginea careului și încearcă să pătrundă spre poartă, dar este deposedat.

♦ 12 meciuri a jucat România în 2016, cu un palmares de 3 victorii, 5 remize și 4 înfrângeri.

min.53: Samedov pătrunde pe partea dreaptă și centrează în careul nostru, dar mingea este respinsă în corner.

min.46: România are lovitura de start a reprizei secunde! Daum nu a făcut nicio modificare la pauză.

min.45+1: Centralul partidei fluieră finalul primei reprize! Scorul este în continuare 0-0 la Groznîi. 

min.43: Samedov execută periculos o lovitură liberă, dar balonul trece pe lângă poarta lui Pantilimon.

min.41: Latovlevici încearcă un șut de la mare distanță, dar mingea trece departe de poarta apărată de Akinfeev.

min.40: Naționala noastră are posesia, dar rușii se apără organizat, iar tricolorii nu reușesc să pătrundă către careul advers.

min.34: Rotariu deschide jocul pe partea dreaptă la Enache, dar centrarea acestuia este respinsă de apărarea rusă.

min.28: Ocazie uriașă ratată de Rotariu! Florin Andone a centrat de pe partea stângă, în fața porții, unde Rotariu era demarcat, dar dinamovistul șutează peste poartă.

min.24: Latovlevici trimite o centrare în careu, mingea este respinsă și ajunge la Enache, dar șutul fundașului stelist trece mult peste poartă.

♦ Săpunarul este la meciul 20 pentru echipa națională, în timp ce Latovlevici bifează a 10-a prezenţă în tricoul naţionalei.

min.18: Samedov centrează din lovitură liberă, iar Pantiliom iese greșit, dar lovitura de cap a lui Semenov trece pe lângă poartă. 

min.16: Replica României vine la șutul expediat de Grozav, însă mingea îl lovește pe unul dintre apărătorii ruși și este reținută e Akinfeev. 

min.14: Prima mare ocazie a meciului aparține gazdelor! Rușii recuperează o minge în propria jumătate și declanșează un contraatac rapid. Kokorin a scos mingea în partea dreaptă, la Samedov, dar șutul acestuia a fost respins de Pantilimon. 

♦ Gicu Grozav bifează un nou meci pentru tricolori după doi an şi 8 luni, precedenta prezenţă consemnându-se pe 5 martie 2014, România-Argentina 0-0. Ba mai mult, ultima dată când a început titular a fost pe 26 martie 2013, Olanda-România 4-0.

min. 10: Săpunaru execută o lovituă liberă, dar mingea trece mult pe lângă poarta lui Akinfeev.

min.7: Zhirkov cade în careu, după un duel cu Dorin Rotariu, iar fotbalistul rus se resimte și are nevoie de intervenția medicilor.  

min.3: Rușii au început partida în atac, iar centrarea lui Samedov este blocată de Groazv. Rusia bate primul corner al meciului.

min.1: A început meciul de la Groznîi!

Echipele de start:

România: Pantilimon - Enache, Săpunaru, Grigore, Latovlevici - R. Marin, Prepeliță - Rotariu, Stancu, Grozav - Andone
Rezerve: Cojocaru, S. Lung, St. Filip, Nedelcu, Țîru, Ad. Popa, Toșca, Bicfalvi
Antrenor:
Christoph Daum

Rusia: Akinfeev - Semenov, Kutepov, Kudriașov (Novoseltsev '83) - Samedov, Zobnin, Glușakov, Moghileveț (Erokhin '68), Zhirkov (Ozdoev '46) - Miranciuk (Poloz '61), Kokorin
Antrenor:
Stanislav Cercesov

Acesta este ultimul meci pe care România în va juca în 2016 și al cincilea meci pe care "tricolorii" îl vor susține sub comanda lui Daum. 

Ovidiu Hoban, Alex Maxim, Romario Benzar, Nicolae Stanciu, Alex Chipciu, Cosmin Moți, Claudiu Keșeru, Ciprian Tătărușanu și Vlad Chiricheș sunt jucătorii care nu vor face deplasarea în Rusia.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (117)
ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2016, 08:37

Dar R.Marin gata, a terminat benzina? Nu e pus sa joace ce stie si cum stie? A jucat fotbal doar un meci din patru?

blatistu12
blatistu12  •  15 Noiembrie 2016, 22:13

Cum adica, am jucat bine?? La voi binw inseamna: cand nu avem sut pe poarta 90 min?? Nibunilor,vorba lui Guta. Ce am jucat?? Nimic, niente, zero. DECI NU AVEM JUCATORI,TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT.TREBUIE REFORMAT FOTBALUL. Cum sa faci performanta cand nu ai bani, sa bagi in juniori. De ce s- a stricat tot ce a fost bun pe vremea lui Ceausescu?? De ce s- desfiintat Daciada,de ce?? Va spun eu: Fiinca asa au vrut vest europenii, ca eram prea buni.cum sa faci performanta cu antrenori i de la copii si juniori platiti cu 1300 lei pe luna.Joaca copii fara nimic,css sportive nu au bani de deplasari,cantonamente,si pentru materiale.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Noiembrie 2016, 21:40
Postat de dinamo_fan pe 15 Noiembrie 2016, 21:09

sa fii chiar atat de naiv incat sa crezi ca aia 10 jucatori dicteaza la echipa nationala ? meciul a fost un test picat cu brio din pacate. daca tu si in amicale joci cu Sapunaru iar jucatorii tineri ii bagi in minutul 89..atunci e clar ca n-ai nici o treaba cu fotbalul.

A fost un meci de palmares ,venit dupa un rezultat negativ. Romania a jucat mult mai bine , nu s-au facut schimbari caci n-a prea avut rost.Fara stelisti in echipa ,Romania a jucat mai bine ,iar golul a fost neregulamentar. Bravo Romania !

Vezi toate comentariile (117)
Comentează