FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA, MARȚI, 19:00, TVR 1, GSP.RO

FOTO Surpriza pe care au avut-o tricolorii atunci când s-au trezit! La Astana a nins!

FOTO: Facebook Cătălin Gheorghiu +1   FOTO
FOTO: Facebook Cătălin Gheorghiu

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 09:30

Vremea de la Astana nu este deloc bună înaintea partidei dintre România și Kazahstan, care este azi, de la ora 19:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Azi noapte a nins, iar dimineață jucătorii au avut o surpriză atunci când s-au trezit. La ora partidei nu vor fi mai mult de 2-3 grade Celsius, însă partida se va disputa cu acoperișul tras.

"Tricolorii" ar putea avea mari probleme din cauza diferenței de temperatură dintre Erevan (Armenia) și Astana ( Kazahstan). Acest lucru poate duce la probleme musculare pentru fotbaliștii lui Christoph Daum.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
140005136462505
Cristian Cristian  •  11 Octombrie 2016, 13:58

Dle ziarist, Dumneata daca stai intr-o camera cu fereastra inchisa vreo doua ore, consumi tot aerul si te axfisiezi? E cumva etans acel stadion cu acoperisul tras? Nu ti se pare patetic ce-ai scris? Hai sa facem repede o petitie catre UEFA sa se anuleze meciul din cauza potentialului avantaj creat de gazde impotriva (mega)vedetelor nationalei noastre! Sigur de-aia or sa joace prost deseara, ca e frig (sunt crescuti la Ecuator ai nostri) si nu au aer! Prost sunt eu ca citesc *** pe care le publici pe acest site, nu tu!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  11 Octombrie 2016, 13:13

cum puteti sustine aberatia ca,daca e tras acoperisul,e mai putin aer pe teren ? chiar ne credeti *** ? ar trebui o incinta etansa pentru a discuta despre ..."mai putin aer" ! nu aveti,ca ziaristi,nici logica,nici scoala,nici respect pentru cititori ! rusine sa va fie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close