FOTBAL  »  NATIONALA  »  BILETE ROMÂNIA - FINLANDA

FOTO UPDATE Cozi de zeci de metri la Arena Națională! Oamenii sînt nemulțumiți că au rămas fără tichete » Record de bilete vîndute în trei ore!

Articol de - Publicat marti, 06 octombrie 2015 13:48

După ce Răzvan Burleanu a anunțat că FRF pune în vînzare bilete la preț unic pentru meciul România - Finlanda, fanii au luat cu asalt casele de tichete. În acest moment sînt peste 25.000 de bilete vîndute.

15:45

UPDATE: La casele de bilete nu se mai vînd tichete la primele două inele ale Arenei Naționale.

15:25

UPDATE: La casa de bilete de pe strada Pierre de Coubertin sînt cele mai multe probleme. Aproximativ 50 de suporteri așteaptă să își cumpere bilete, dar încă nu a apărut nimeni pentru a vinde tichete, spre nemulțumirea fanilor.

14:50

UPDATE: În acest moment, aproape toate biletele de la tribune s-au vîndut, rămînînd doar cele pe lateral. La cozi, oamenii sînt nemulțumiți că au rămas fără locuri bune și au loc mici certuri. Numărul biletelor vîndute se apropie de 30.000.

14:30

UPDATE: La doar 30 de minute după ce s-au pus biletele în vînzare, poliția a arestat primul bișnițar.

"Cred că prețul mic al biletelor va descuraja bișnița", spunea azi Răzvan Burleanu.

Știrea inițială:

Suporterii își pot procura bilete începînd cu ora 14:00, iar cu 15 minute înainte de deschiderea caselor erau deja cozi de cîțiva zeci de metri la casele de tichete.

Prețul general al biletelor, exceptînd zona VIP, este de 20 de lei. Tichetele se vînd pe sistemul "primul venit, primul servit", iar suporterii care sînt mai în față au șanse mari să prindă locuri mai bune, la tribuna I de exemplu. 

Între timp, fanii care aleg să își cumpere bilete online întîmpină probleme. Site-ul bilete. frf.ro are momente în care funcționează și cînd nu mai face față din cauza cererii uriașe. 

untitled

Cu toate acestea, în primele trei ore s-au vîndut 15.000 de bilete online, anunță FRF. La acestea se adaugă cei 10.000 de fani care primesc bilete gratis pentru că și-au procurat tichete virtuale prin aplicația "Arena Fanilor".

 

CUM PRIMEȘTI BILETUL GRATUIT

FRF a anunțat procedura prin care fanii care s-au înscris în "Arena Fanilor" vor schimba biletele virtuale în bilete reale.

Începînd cu ora 16:00, fanii vor putea preschimba biletele pînă la miercuri la ora 11:00. Aceștia vor primi pe mail un cod unic și un link, pe care vor trebui să îl acceseze și să introducă acel cod.

Ulterior își vor alege locul dorit, rezervat la Tribuna EST, iar sistemul va genera un bilet electronic, pe care fanii vor trebui să îl printeze. 

CALCULELE CALIFICĂRII

România va juca pe 8 și 11 octombrie ultimele meciuri din preliminariile EURO 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe. Iată mai jos programul + toate calculele calificării. 

8 octombrie
România - Finlanda
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

 CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 17p
2. România 16p
3. Ungaria 13p
4. Finlanda 10p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

CUM NE CALIFICĂM:

Batem în ambele meciuri sau scoatem 4 puncte din cele două partide şi avem locul la Euro 2016.

SAU

Dacă ungurii pierd una dintre partide, cum ar fi în ultima etapă, cu Grecia, ne mai trebuie un singur punct!

CUM NE CALIFICĂM DIN ETAPA URMĂTOARE:

Batem Finlanda, iar Ungaria se încurcă acasă cu Feroe. Puţin probabil, totuşi. Aşa că totul se va decide, probabil, în ultima etapă, în Feroe.

CUM PIERDEM CALIFICAREA:

Cel mai plauzibil scenariu negru ar fi să terminăm la egalitate de puncte cu maghiarii. Se poate întîmpla asta dacă pierdem un meci, învingem în celălalt, iar ungurii scot 6 puncte.

NE CALIFICĂM LA EGALITATE!

În cazul în care România învinge într-un singur meci, Irlanda de Nord face două egaluri pînă la sfîrşit, iar Ungaria bate tot, tripleta va încheia grupa cu 19 puncte. Puţin plauzibil, totuşi. Se face un clasament în trei, iar noi sîntem avantajaţi:

1. România 6p
2. Irl. de Nord 5p
3. Ungaria 3p

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
1656604457951481
Andrei Popescu  •  06 Octombrie 2015, 18:16

NU SE POATE SA SCOATETI LA VANZARE DOAR BILETE IN ZONELE UNDE NU VROIA MAI NIMENI SA CUMPERE....................NU A FOST LIBERA ALEGERE CI ATI SCOS CE ESTE NE DATE DEJA LA BISNITARI RUSINICA

enjoythesilence
enjoythesilence  •  06 Octombrie 2015, 17:39
Postat de dreak pe 06 Octombrie 2015, 17:22

Esti exact tipicul romanului prost, *** *** ! Pai ***, daca ai facut recurs, nu te gandesti ca se poate sa-l castigi si atunci in mod normal ar trebui sa ai un plan de rezerva eleborat pentru aceasta situatie ??? Sau ai facut recursul numai asa, de ochii opiniei publice ? Ca asa sunteti voi, elementele astea cu iq-ul pe sub asfalt, pe principiul "a venit zapada iarna si ne-a prins nepregatiti" !!!

ce plan elaborat bah dee strusule? ce sa elaborezi si care era modalitatea de distribuire in cateva zile? au pu s si online si vanzare la case, cu PRET UNIC, de 20 lei, ceea ce este de apreciat! ia elaboreaza tu un plan de distribuire, bgms paula in creierul tau! ce faci, le imprastii din elicopter, ca pe manifeste, in piata constitutiei? auzi la bhowl dreak, elaborare!!!

vladutz13
vladutz13  •  06 Octombrie 2015, 17:26

Nene, parca e Black Friday, exact aceeasi mentalitate. Daca nu era suspendarea asta nu se ducea nimeni la meci!!! Cu Grecia nu au fost nici 30.000 si ala chiar era meci tare si la fel de decisiv.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează