FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0// FOTO 5 fani români au fost interziși pe stadioane după Anglia U21 - România U21

Franța U21 - România u21 // FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
Franța U21 - România u21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 18:46

Fanii României U21 au impresionat la cele trei meciuri din grupele EURO 2019, au umplut stadioanele și au făcut o atmosferă de vis.

Totuși, o parte din ei au avut un comportament necivilizat și au avut de suferit. La meciul dintre România U21 și Anglia U21 a creat tensiuni în tribunele stadionului din „Dino Manuzii” din Cesena.

După ce au aprins torțe contra Angliei, lucru interzis de UEFA, fanii români au fost pedepsiți. Astfel, Poliția italiană a făcut mai multe investițigații, iar 5 suporteri români au fost interziși pe stadioane, anunță Gazzetta dello Sport.

Fanii României au aprins torțe și la meciul de luni, cu Franța U21, și ar putea avea din nou de suferit.

Scandal la finalul meciului cu franța

La finalul meciului a avut loc un incident regretabil, iubita lui Cristi Manea fiind lovită și dusă la spital. (Detalii AICI)

iubita cristi manea +4 FOTO

Citește și:

Le-am dat peste nas tuturor! Remember: reacția ZEFLEMITOARE a selecționerilor Angliei U21 și Franței U21 după tragerea la sorți + ce spuneau oamenii de fotbal de la noi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  25 Iunie 2019, 20:48

Foarte bine le-au facut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează