FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Sylvain Ripoll, selecționerul Franței, luat la întrebări de un jurnalist italian » Cum a răspuns în fața acuzațiilor de înțelegere tacită cu România

Sylvain Ripoll // FOTO: Guliver/Getty Images
Sylvain Ripoll // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2019 01:35

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Sylvain Ripoll, selecționerul Franței U21, și-a felicitat jucătorii pentru rezultatul reușit cu România. „E foarte important că nu ne-au dat gol, marcaseră de 8 ori”, a punctat acesta la finalul disputei de luni seara, încheiată indecis, 0-0. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.
  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.

„E important că o echipă care a dat opt goluri în primele două meciuri nu a reușit să înscrie și contra noastră. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru că am avut multe probleme în ultima vreme și am reușit să trecem peste ele”, a spus selecționerul Sylvain Ripoll, la finalul meciului cu România U21, încheiat 0-0. 

Apoi, selecționerul „cocoșilor” a fost luat la întrebări de un jurnalist italian, care l-a întrebat dacă Franța a jucat la victorie cu România: „Asta am făcut, apoi am avut probleme din cauza vitalității și energiei românilor. Vă dați seama că voiam să dăm gol ca să scăpăm de emoții”, a spus Ripoll. 

0 șuturi pe poartăa avut Franța U21 în disputa de la Cesena cu România U21

Vezi și: Gică Hagi, RĂZBOI TOTAL cu Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori. Răzvane, e o nouă generație. Punct!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează