FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Prăbușire masivă de cote în 48 de ore! Pariorii mizează pe o remiză

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 18:12

Meciul de luni dintre Franța U21 și România U21 de la EURO 2019 este o miză și în rândul pariorilor care vor să dea lovitura. 

  • Franța U21 - România U21 va fi în direct pe TVR 1 și TVR HD, luni, de la ora 22:00, și liveTEXT, foto, video pe GSP.RO.

Majoritatea sunt siguri de o remiză, rezultatul care le califică pe ambele echipe în semifinale. Astfel, casele au scăzut considerabil cota oferită inițial. 

De exemplu, dacă în urmă cu două zile casa de pariuri Fortuna oferea o cotă de 4.85 pentru un egal la meciul dintre Franța U21 și România U21, cu 24 de ore înainte de meci aceasta a scăzut până la 1.85!

În bani, asta înseamnă că azi ai avea pe bilet un câștig potențial cu 300 de lei mai mic decât dacă ai fi plasat vineri 100 de lei pe egal la Franța U21 - România U21.  

Favorita caselor de pariuri rămâne Franța, chiar dacă naționala noastră pleacă în acest meci de pe poziția de lider în grupă, având un golaveraj superior adversarei.

2.70 e cota pentru o victorie a Franței, în timp ce România are cota 5.00 pentru un succes.

Ce va face România U21 cu Franța U21?

Câștigă
Egal
Pierde

Toate calculele pentru ca România să fie în semifinale:

1) Învingem sau facem egal cu Franța U21
- România este calificată matematic în semifinale. De pe primul loc!

2) Pierdem cu Franța U21
- Cădem pe 2 și depindem și de rezultatele din celelalte grupe. Avantajul României este însă că va juca ULTIMA în faza grupelor și va ști exact care este rezultatul MINIM pe care trebuie să-l obțină.

Situația în Grupa A s-a lămurit, iar duminică vom afla și clasamentul final din B.

  • Există și un scenariu HORROR în care Germania cade pe 2. Se îndeplinește numai dacă pierd cu Austria, iar Danemarca nu o învinge pe Serbia. Șanse mici, dar în acest caz Germania ar putea fi cel mai bun loc 2, având un golaveraj de +7 înaintea ultimei etape.
  • Scenariul mai aproape de realitate este că Germania câștigă grupa, iar Danemarca termină pe 2. Nordicii au golaveraj 0 în acest moment și joacă împotriva unei echipe deja eliminate. 
    - Dacă înving la mai puțin de 3 goluri, danezii sunt OUT;
    - Cu o victorie la exact 3 goluri vor avea același golaveraj ca Italia, dar mai multe goluri marcate. România își permite să piardă la două goluri cu Franța;
    - Cu o victorie la 4 goluri diferență a danezilor, România își permite să piardă la cel mult un singur gol diferență, cât timp avem un golaveraj final cu număr de goluri marcate mai mare ca al nordicilor. La golaveraj identic următorul criteriu este reprezentat de cartonașe;
    - Cu o victorie la 5 sau mai multe goluri, România e obligată să scoată măcar un punct cu Franța.

Cu cine poate juca România U21 în semifinale

DACĂ „TRICOLORII” TERMINĂ PE LOCUL 1

  • dacă cel mai bun loc 2 vine din grupa B sau C, întâlnim locul 1 din Grupa B
  • dacă cel mai bun loc 2 e Italia (2A): întâlnim Spania (1A)

DACĂ „TRICOLORII” TERMINĂ PE LOCUL 2

  • vor întâlni Spania (1A)

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI Și:

Florin Ștefan la FCSB // Gigi Becali s-a convins! Plătește un milion de euro pentru Ștefan după EURO 2019

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1149073541786060
Meluş Negrescu  •  24 Iunie 2019, 13:14

Ca de obicei, prea puțini țin seama de ce s-a întâmplat la meciul cu Anglia în care am avut parte de un noroc chior - prin barele englezilor, și ultimele 2 goluri norocoase pe contra atac - ceea ce înseamnă că mai departe va trebui să avem parte de cel puțin același noroc. Chior zic. Și asta pentru că stăm foarte prost la capitolul apărare.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  24 Iunie 2019, 11:49

Franta, daca-si pune mintea cu noi, ne poate bate de la 3 goluri in sus. Mai greu va fi sa ne dea primul gol, ca dupa-aia e posibil sa cadem. Sa nu uitam ca echipa noastra n-a fost condusa la acest turneu. Nu stim cum ar putea sa reactioneze intr-o astfel de situatie. Un egal cu Franta nu e chiar atat de usor de obtinut. Avem in minte patania Poloniei, care avea doua victorii si mai avea nevoie de un egal contra Spaniei. Si a luat bataie cu 5-0, ratand calificarea si ajungand pe locul 3 in grupa. Eu sper totusi ca francezii sa stea in banca lor si sa multumeasca cu un egal contra noastra. Pentru ei, in perspectiva unei finale, ar fi mai bine sa scape de Italia, care e si tara gazda. Vor fi destule presiuni la acest meci. Italienii stau fie la mana Frantei (sa ne bata de la 3 in sus)., fie la mana noastra (sa-i batem pe francezi). Nu stim ce va fi. Pe faza de atac am dovedit destula forta, insa francezii par foarte puternici dpdv fizic. Daca ne luam la tranta cu ei, nu cred ca va fi bine pentru noi. Sper sa nu dam cu piciorul unei sanse rarisime de a merge la olimpiada.

10157515535327948
Daniel Stan  •  24 Iunie 2019, 01:39

Vad ca nimeni nu calculeaza daca Franta ia bataie...atunci merge Italia!!!Bafta baieti!Hai Romania!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close