FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Atenție, „tricolori”! Calificarea în semifinalele EURO se poate decide la cartonașe » Care sunt criteriile de departajare

România U21 // FOTO: Raed Krishan
România U21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 09:20

România U21 va juca luni, de la ora 22:00, contra Franței U21, în ultimul meci din grupa C de la EURO 2019. „Tricolorii” au nevoie de un egal pentru a se califica în semifinale.

  • Franța U21 - România U21 va fi în direct pe TVR 1 și TVR HD, luni, de la ora 22:00, și liveTEXT, foto, video pe GSP.RO

România are nevoie de un egal pentru a se califica de pe primul loc în semifinale, dar poate merge mai departe și în cazul unei înfrângeri. „Tricolorii” au golaveraj 8-3.

Scenariul nebun

România U21 și Danemarca U21 se luptă pentru cel mai bun loc 2, iar departajarea s-ar putea face după numărul de cartonașe galbene. Dacă România pierde cu 0-1 meciul cu Franța, iar Danemarca bate cu 4-0 pe Serbia, ambele echipe vor avea același golaveraj, 8-4.

Astfel, următorul criteriu de departajare va fi numărul de cartonașe galbene. În acest moment, românii și nordicii sunt la egalitate. Ambele echipe au câte 6 „galbene”. Dacă situația rămâne la fel, departajarea se va face în funcție de coeficientul UEFA, acolo unde danezii stau mai bine. 

 

 

Vezi și:

Toate calculele pentru România U21 în semifinale: putem întâlni Spania U21 sau Germania U21

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
zincat
zincat  •  23 Iunie 2019, 19:22
Postat de traian_v pe 23 Iunie 2019, 16:12

De acord cu Germania - Austria, desi nu as baga mana in foc - astia colaboreaza cel putin din 1939 incoace ;) Danemarca va da cele 5 goluri de care are nevoie insa, si nu cred ca va lua cartonase prea multe. Si poate antrenorii lotului vor lua in considerare uniforme "one-piece", sau sa le coasa tricourile de sort, cel putin vedetelor.

Salut frate Dinamovist. Pe Austria -Deutschland iti garantez ca ori cit e dusmania unora fata de cealalta nu se va intimpla nimic. Deci merg pe victorie Deutschland. In schimb ce ai spus tu cu Danemarca va fi foarte simplu:Sirbii nu se vor vinde ca o echipa de Hadball(asa cum sau vindut Polonia contra Spaniei.(Daca ai vazut meciu Live?...Fotbalul nu mai inseamna Handball doar poate ca ai dreptul la 3 portari deodata...hihi. Deci eu zic si rezic ca datoria ptr o calificare sta doar in reprezantiva noastara...Romania. Nu avem nevoie de pomana de la nimeni ca sa demonstram ca exzistam cu adevarat. Invingem e OK ..ne calificam e Super OK...si la sfirsit zic Hai Romania ca aceasta selectionata de U21 nu arata ca popindaii de la nationala mare. Hai Romania-Hai Romania-Hai Romania....Iti doresc multa sanatate frate si sa auzim numai de bine.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  23 Iunie 2019, 17:28
Postat de Tibor Szoltan pe 23 Iunie 2019, 12:59

Nu as schimba echipa care a câștigat. Cred ca e bine ca Ivan sa ii obosească pe apărători pana prin minutul 60 și apoi sa între Coman. Strategia de pana acum e buna. As continua tot asa...

Problema mare e ca si nostri au aratat deja semne ingrijoratoare de oboseala. Daca ii joci tot pe aia 11 si cu Franta, in semifinale nu vom mai avea pic de suflu, de energie.

dakesis
dakesis  •  23 Iunie 2019, 16:28

e bine ca isi dau baietii astia fara cap tricourile jos de pe ei cand marcheaza, de parca ar fi Ronaldo in finala Campionatului Mondial. Ne-am mai ars noi cu un Morutan fara cap, da' tot nu ne invatam minte... Sa iei galben ca prostu' denota o lipsa de profesionalism.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează