FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Iubita lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

Foto: Rex Features +1   FOTO
Foto: Rex Features

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 11:34

Agresorul prietenei lui Cristi Manea a fost prins de autoritățile italiene. The Sun a publicat imagini dure de la finalul meciului Franța U21 - România U21 0-0, cu iubita fotbalistului plină de sânge.

Publicația britanică a postat două imagini cu iubita lui Manea, care era umplută de sânge, și părăsea stadionul în lacrimi.

  • Potrivit reporterilor GSP.ro aflați la Cesena, Cristi Manea a mers după fluierul final pentru a-și saluta iubita aflată în tribună. Doar că în fața lui Manea a apărut o altă femeie care i-a cerut acestuia tricoul, fără să știe că fotbalistul CFR-ului venise să-și îmbrățișeze prietena.
  • Între cele două a izbucnit o altercație dură, în urma căreia iubita lui Cristi Manea a fost lovită violent de partenerul celeilalte femei. Bărbatul a fost deja identificat de organele abilitate!

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

VEZI ȘI:

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

Gică Hagi mitraliază pe toată lumea! Atac la Cosmin Contra: „Să nu se vorbească gratuit şi superficial”

 

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10206340845939523
Iulian Anton  •  25 Iunie 2019, 20:43

Mai conteaza ce statute are?.... Ne place caterinca si șhaorma cel mai mult... In rest nimic... Un neam fara leac... Mai luam si foc cand altii spun ca suntem "Banana Republic".... Dar le dovedim asta zilnic... Suntem cea mai "urâta" natie din Europa

mariuss72
mariuss72  •  25 Iunie 2019, 12:07

Ori e sotie, ori iubita, ori prietena? Poate va decideti...

drughi009
drughi009  •  25 Iunie 2019, 12:04

a *** cu[*** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează