FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Gică Popescu are o singură temere înaintea întâlnirii cu francezii

Gheorghe Popescu
Gheorghe Popescu

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 15:32

Gheorghe Popescu (51 de ani) a prefațat întâlnirea dintre România U21 și Franța U21 și a recunoscut că se teme ca elevii lui Mirel Rădoi să nu fie prea relaxați.

Franța U21 - România U21 se joacă astăzi, de la ora 22:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Gică Popescu are numai cuvinte de laudă la adresa acestei generații U21 și spune că, indiferent de rezultatul din meciul cu Franța U21, aceștia au demonstrat că pot îmbrăca și tricoul primei reprezentative.

„Mie mi-e teamă de lejeritatea pe care putem să o avem ştiind că o înfrângere chiar şi la două goluri ne poate duce în semifinale.

Băieţii au demonstrat. Că vor merge mai departe, că nu vor merge, au demonstrat că mâine, nu peste un an de zile, pot să fie noua echipă naţională”, a spus Gică Popescu, la TV Telekom Sport.

Totodată, „Baciul” a mărturisit că a crezut în această echipă chiar și atunci când nimeni nu le dădea șanse într-o grupă cu Franța U21, Anglia U21 și Croația U21.

„Toată lumea vorbea la superlativ după calificarea băieţilor de la Cluj, a fost acea victorie importantă care ne-a propulsat către Campionatul European până când s-a văzut grupa. Când a văzut grupa, majoritatea a făcut un pas înapoi, aoleu, jucăm cu Franţa, cu Anglia, Croaţia, e greu să ieşim din grupa asta.

Şi atunci am spus că acum trebuie să fie încrederea mai mare în această echipă pentru că dacă, într-adevăr, ei au valoarea pe care noi credem că o au, vor merge mai departe. Şi iată că au făcut-o”, a mai spus Gică Popescu.

VEZI ȘI:

VIDEO George Pușcaș l-a depășit pe Ionuț Luțu în topul marcatorilor naționalei de tineret și „mai are «gloanțe»”!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
timm
timm  •  24 Iunie 2019, 18:34
Postat de procter pe 24 Iunie 2019, 17:56

@Vladescu Mircea Dupa cum vedem,Messi si Ronaldo au fost condamnati ptr acelasi lucru,au furat la impozit si la taxe ceea,ce sunt sigur ai facut si tu daca ai vandut sau cumparat o masina sau o casa! Dar numai romanasii pot fi asa corecti!!!, Gica Popescu a fost capitanul Barcelonei si are tot dreptul sa vorbeasca de fotbal.

Corect. Cu diferenta ca sumele "furate" de Messi si Ronaldo au fost mult mai mari dar ei nu au facut inchisoare.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  24 Iunie 2019, 18:11

pai inca ...n am iesit ...

2225357974199278
Gabriel Lenghel  •  24 Iunie 2019, 17:59

O intrebare penibila dela un frustrat în fotbal.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează