FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // „Tricolorii” lui Mirel Rădoi n-au cum să rateze calificarea! Au cota lui Nadal în primul tur la Roland Garros sau a Braziliei cu Honduras :)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 09:23

România U21 și Franța U21 se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi au o cotă de 1,07 pentru calificarea în semifinalele Europeanului de tineret.

  • România U21 - Franța U21 e liveTEXT AICI de la ora 22:00 și în direct la TV pe TVR 1 și TVR HD;
  • România U21 se califică în semifinalele Europeanului dacă nu pierde la o diferență mai mare de două goluri. Vezi calculele complete AICI!

România U21 este revelația turneului final european de tineret.

Cotată cu ultima șansă înaintea debutului, naționala lui Mirel Rădoi a răsturnat toate calculele și predicțiile prin victoriile fantastice contra Croației U21, scor 4-1, și cu Anglia U21, scor 4-2. 

Aceleași case de pariuri care nu le ofereau vreo șansă lui Hagi, Radu și celorlalți puști teribili ai fotbalului românesc, ne dau acum ca și calificați. 

Pentru ca România să rateze semifinalele, Franța trebuie să câștige la cel puțin trei goluri diferență.

Cota pentru acest scenariu este 17,00 în acest moment. „Tricolorii” au o cotă de 1,07 la calificarea în penultima fază a competiției și implicit la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Ce înseamnă cota 1,07

  • Victoria lui Rafael Nadal, pe zgură, în primul tur de la Roland Garros, împotriva unui jucător din afara top 100;
  • Victoria naționalei de fotbal a Braziliei într-un meci cu Honduras.
 

 

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Duminică, 23 iunie 2019

ECHIPELE PROBABILE Franța U21 - România u21

Franța U21: Bernardoni - Amian, Upamecano, Niakhate, M. Sarr - Reine-Adelaide, Tousart, Aouar - Ikone, Philippe Mateta, M. Thuram
Rezerve: Larsonneur, Prevot, Ballo-Toure, Konate, Del Castillo, Guendouzzi, Mateta, Dagba, I. Sissoko, Caci, Nitcham
Selecționer: Sylvain Ripoll

România U21: Radu - Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Fl. Ștefan - T. Băluță, Cicâldău - Man, I. Hagi, Fl. Coman - Pușcaș
Rezerve: Căbuz, A. Vlad, Boboc, Ad. Petre, R. Grigore, Vl. Dragomir, V. Ghiță, Nedelcu, Ad. Rus, A. Ivan, A. Ciobanu, Olaru
Selecționer: Mirel Rădoi

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

Citește și:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO Mirel Rădoi l-a contrat pe Gigi Becali: „Aici nu suni să faci schimbare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1532029876892068
Dan-Ioan Dinu  •  24 Iunie 2019, 14:57

Polonia a avut o victorie "falsa" cu Italia. Pe noi poate ca ne-au "calarit" englezii dar si cind am ajuns la poarta lor le-am pus probleme.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  24 Iunie 2019, 14:44

Asta e o chestie asa, de incurajare, dar daca nu suntem atenti, putem s-o patim ca Polonia, care avea nevoie de un egal cu Spania si a luat-o rau! Pana la urma, Franta ar trebui sa stea linistita si sa-si doreasca un egal. Oricum ai lua-o, e mai usor sa le dam noi un gol, decat sa ne dea ei 3 ca sa ne scoata din cursa. Sunt convins ca vor fi presiuni mari din partea Italiei si poate a UEFA (cred ca Italienii mizeaza pe faptul ca e mai credibil sa ne bata Franta cu 3-0, decat sa-i batem noi pe francezi cu 1-0). Franta, daca apauca sa ne dea un gol, nu cred ca o sa astepte sa-i egalam noi, ca sa ne calificam impreuna, "brat la brat", ci va mai incerca sa marcheze. Noi inca n-am fost condusi la acest turneu si nu stiu cum ar reactiona echipa intr-o asemenea situatie. De-aia zic ca inca nu avem calificarea obtinuta si va mai trebui sa luptam mult pentru a fi siguri de ea. Daca reusim sa scoatem macar un egal cu Franta, inseamna ca meritam, daca pierdem rau, inseamna ca nu avem ce sa cautam la JO si ca ne-am facut iluzii degeaba. Ar fi pacat, insa.

traian_v
traian_v  •  24 Iunie 2019, 13:14
Postat de stelist1986 pe 24 Iunie 2019, 11:44

Sunt tineri si imprevizibili. Pot sa ia patru de la Franta, fara sa clipeasca

De asta mi-e teama si mie. Sa nu patim ce a patit Polonia de la Spania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează