FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Frapant! Ganea face acuze fără precedent: "Le-a dus jucătorilor naționalei o mașină plină cu alcool"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2016 12:26

Ionel Ganea, fost interenațional, a adus acuzații incredibile la adresa lui Laurențiu Oproiu, medicul echipei naționale.

Fostul atacant a dezvăluit că o persoană de încredere l-a sunat și i-a spus că Oproiu a dus în cantonamentul naționalei o mașină plină cu băuturi alcoolice.

"M-a sunat cineva şi mi-a zis că doctorul ăsta nou care a venit la națională, a adus o maşină întreagă cu băuturi ca să le ducă jucătorilor. S-a întâmplat înainte de plecarea la Campionatul European. M-a sunat cineva şi mi-a zis că are o înregistrare video cu el", a declarat Ionel Ganea la emisiunea Pro Sport Live.

Oproiu, 42 de ani, a fost numit medic al naționalei în mai, după plecarea lui Pompiliu Popescu. Este medicul adus de Mihai Stoica la Unirea Urziceni, când el și Dan Petrescu au câștigat Liga 1, în sezonul 2008-2009. După ce a plecat de la Unirea Urziceni, Oproiu s-a dus în Anglia, la Southampton, acolo unde și-a definitivat studiile. Oproiu a lucrat la Steaua în perioada 2002-2003. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Noiembrie 2016, 19:03

Nu prea cred.Antrenor era Iordanescu. Nici Piturca n-ar fi acceptat asa ceva.

kyil
kyil  •  15 Noiembrie 2016, 16:37

Si pe mine m-a sunat cineva si mi-a spus ca Ionel Ganea a dat declaratia asta dupa vreo 7-8 beri. Fix pix, zici Ganea si tragi apa....apropo il mai tine Ganea minte pe Mudura?

dan2010
dan2010  •  15 Noiembrie 2016, 16:28

Pe mine nu m-a sunat nimeni, dar i-mi dau seama ce limitati sunt Romanii in gandire. Au inceput cu Burleanu, Daum, acum au ajuns la doctor maine o sa scrie Ioanitoaie un articol cum ca magazionerul de la Nationala s-a dopat ca sa le lustruiasca ghetele jucatorilor, Buzarin ca jucatorii au uitat sa-si ia pastilele antidepresie, iar Hagi ca pe vremea "generatiei" Jucatorii aveau cifre mai mici in a bea, fura si mai stie tata mare ce! E clar aproape intreaga suflare a fotbalului RO a inceput o campanie de denigrare a FRF. Ioanitoai e de 50 de ani si are aceeasi mentalitate, Cei din generatie sunt inca venerati. Peste tot in lume se vorbeste de staruri nu de generatii. Jucatorii actuali ar trebui sa incerce fie ei insasi si sa nu se compare cu nimemi doar sa incerce sa se autodepaseasca. Daca nu pot asta atunci nu au ce cauta la Nationala.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează