FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR1, GSP.RO

FRF a lansat o campanie pe internet destinată fanilor primei reprezentative: "Eu sînt 12!"

Gardoș s-a alăturat campaniei
Gardoș s-a alăturat campaniei

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 00:00

Chipciu, Gardoș sau Tătărușanu rememorează online momentele alături de "națională" din copilărie.

Noua campanie a "naționalei" de pe rețelele de socializare are în vizor suporterii. Foști sau actuali jucători se pun în haina celui de-al "doișpelea jucător" și povestesc amintirile din copilărie legate de reprezentativa "tricoloră".

Pagina conține filmulețe cu jucători din "Generația de Aur" sau imagini memorabile ale "tricolorilor", strîngînd 2000 de like-uri în doar cîteva ore.

Iată ce au povestit tricolorii:

  • Gardoș: "Tatăl meu ieșea la balcon și țipa de fericire la fiecare gol al România"
  • Chipciu: "La 2-1 pentru Anglia în 2000, i-am spus mamei că dacă întoarcem scorul trebuie să-mi cumpere un cățel. Mi-l doream foarte mult. Ea, crezînd că n-avem șanse, a fost de acord. Dorinel Munteanu, Ganea, 3-2, și am primit un cîine"
  • Tătăruşanu: "Puneam ceasul să sune în '94 ca să văd meciul cu Columbia. Părinții nu ne lăsau tîrziu la televizor, așa că ne furișam. Era 4:00 dimineața. M-am bucurat ca un nebun".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
923627714363420
Crs Dvd  •  02 Septembrie 2015, 09:33

FRF a lansat o campanie de inselaciune impotriva suporterilor romani.Trebuie sa dea 40 lei cel mai ieftin pt a vedea live un meci al nationalei Romaniei.Daca vrei un loc intr-o zona mai buna pt s putea vizualiza mai bine meciul platesti peste 100 lei.Muncesti 2 zile in Romania pt a putea merge la un meci.HOTIE!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează