FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISTORIE

FRF lansează cartea "Istoria Echipei Naționale de Fotbal a României 1922-2016”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 12:44

Joi, 1 septembrie, de la ora 13:00, la Centrul Media al bazei de pregătire de la Mogoșoaia, va fi lansată oficial cartea ”Istoria Echipei Naționale de Fotbal a României 1922-2016”.

La conferința de presă organizată cu ocazia evenimentului vor fi prezenți autorul Cătălin Oprișan și președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

”Istoria Echipei Naționale de Fotbal a României 1922-2016” este o lucrare care reunește între aceleași coperți toate meciurile Echipei Naționale, de când a luat ființă și până astăzi. De-a lungul vremii, au apărut cărți pe diferite perioade din istoria tricolorilor, acum avem însă un volum unitar", se arată pe site-ul oficial al FRF.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează