FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRAGERE LA SORȚI

FRF, prima reacție despre absența lui Gică Hagi de la tragerea la sorți pentru EURO 2020: „Eu tot cred că e o gafă a cuiva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 19:15

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF Răzvan Burleanu, a vorbit despre absența lui Gică Hagi (54 de ani) cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, de la tragerea la sorți pentru grupele EURO 2020.

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

„Aștept să aud lucrurile și din gura lui Gică Hagi. Dacă, într-adevăr, lucrurile stau aşa, eu nu pot găsi niciun motiv plauzibil în momentul ăsta pentru o astfel de decizie.

(...) Am auzit că şi lui Gică Hagi i s-a propus să fie ambasador, asta se întâmpla acum vreo 6-8 luni, pentru că Răzvan Mitroi (n.a - director de comunicare la FRF) m-a întrebat pe mine dacă pot să vorbesc cu Loţi Boloni pe tema asta. Cu Gică Hagi cred că a vorbit altcineva, eu am vorbit cu Boloni.

(... )Aşa am auzit în momentul acela, că s-a discutat şi cu Gică Hagi. Nu ştiu ce motivaţie a avut în momentul acela, dar nu a intrat în proiectul acesta, de a fi ambasador. Eu tot cred că e o gafă a cuiva, tot încerc să cred că e aşa ceva”, a explicat Vochin, la TV Telekom Sport. 

Presa din Turcia: „FRF a refuzat să-l invite pe Hagi”

Cotidianul turc Fanatik susține că „FRF a refuzat să-l invite pe Gheorghe Hagi din cauza conflictului pe care îl are cu legendarul fotbalist român". 

„Scandal! Hagi nu a fost invitat la tragere!", anunță Fanatik. „Federația română l-a refuzat pe Gheorghe Hagi la show-ul pentru Euro 2020. În timp ce alte țări au avut invitați, FRF nu l-a sunat pe Hagi din cauza conflictului cu marea legendă, chiar dacă era gazda ceremoniei". 

Jurnalul de la Istanbul adaugă: „La mijloc ar fi Academia lui Hagi. Faptul că Federația nu ar fi oferit suficient sprijin școlii de fotbal a lui Hagi a declanșat probleme între cele două părți. Întrebarea este dacă Hagi și forul român ar putea ajunge la un compromis". Detalii, AICI!

Vezi și: 

EURO 2020 // „SCANDAL în România!" Turcii au aflat de ce n-a fost invitat Gheorghe Hagi la tragerea la sorți

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
enigmaticul
enigmaticul  •  02 Decembrie 2019, 17:25
Postat de Cristian Gheorghe pe 02 Decembrie 2019, 13:42

Enigmaticule esti o nulitate baa. ***

Parcă ești dracu, cu dioptriile alea. Tot din Caracal ești?

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Decembrie 2019, 17:23
Postat de Cristian Gheorghe pe 02 Decembrie 2019, 13:42

Enigmaticule esti o nulitate baa. ***

Vezi poate îți sar dioptriile. Ești prea prost pentru vremurile pe care le trăim. În afară de comunist, mai știi ceva? Învață să te exprimi (baa) apoi să-ți dai cu părerea.

enigmaticul
enigmaticul  •  02 Decembrie 2019, 15:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează