FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF, prima reacție oficială în cazul lui Nicolae Stanciu: „Să dea Dumnezeu să găsească un campionat civilizat!”

Nicolae Stanciu a avut puține realizări în meciurile cu Norvegia, 2-2, și Malta, 4-0 // FOTO: Cristi Preda
Nicolae Stanciu a avut puține realizări în meciurile cu Norvegia, 2-2, și Malta, 4-0 // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2019 21:40

Mihai Stoichiță (65 de ani), directorul tehnic al FRF, a comentat la rândul său vestea care a luat prin surprindere luni fotbalul românesc, mai exact dezvăluirea selecționerului Cosmin Contra (43 de ani), care a informat că Nicolae Stanciu (26 de ani) i-a comunicat că a vrut să se retragă din echipa națională. 

Oficialul Federației de părere că aventura lui Stanciu în Arabia Saudită, la Al-Ahli, nu e una de bun augur pentru el.

„Stanciu e foarte tânăr, are un potențial foarte mare. Poate schimbarea echipei ar însemna o revenire la sentimente mai bune și la o formă mai bună. Are calități extraordinare.

Să dea Dumnezeu să găsească un campionat civilizat, care să-i pună probleme, pentru a încerca să se autodepășească.

Asta este soluția pentru Stanciu, el calități are. Sper ca Nicușor să nu ia o decizie greșită. Să se gândească bine”, a concluzionat Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

10 goluriîn 30 de meciuri are Nicolae Stanciu la prima reprezentativă

Vezi și:

Cosmin Contra spune că Nicolae Stanciu a vrut să se retragă de la națională! Reacția fotbalistului


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (78)
130394511345001
Daniel Nedelcu  •  18 Iunie 2019, 15:16

...o astfel de atitudine din partea unui jucător ca el?!!....clar sa ajuns de a început să aibe un așa comportament!!....eu unul,am avut toată admirația față de un astfel de fotbalist din perioada în care juca la Vaslui,mai pe urmă transferat la FCSB,...dar astfel de ieșiri nu sunt de acceptat....vb cuiva:...să intre cine merită să intre și cu asta basta!

1192813974089668
Vieru Florin  •  18 Iunie 2019, 10:41

Adevarul e ca e si regretabilă retragerea lui, din cei enumerați, mai putin hagi si popescu , nici unul nu a avut performante de nici un fel la echipa nationala, deci e o decizie inteleapta si face bine echipei nationale, dar va veni ca este imoresariat de fina selectionerului si e loc de comision

1145497178815505
Ionut Alexe  •  18 Iunie 2019, 08:48

Din punctul meu de vedere, dupa Euro, toata echipa de tineret sa treaca la seniori si sa ne lase toate *** care au zero performante...macar tineretul prinde experienta si in 4 ani poti avea o nationala de nivel mediu. Vreau sa astept meciurile echipei nationale....asa cum am facut in cazul meciului de azi, de la Euro.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează