FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

FRF, program de voluntariat pentru EURO 2020 » Ce spune Burleanu despre stadioanele aflate în construcție

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 13:24

Cu 500 de zile înainte de startul EURO 2020, Federația Română de Fotbal a lansat un program de voluntariat pentru tinerii care vor să ia parte la organizarea Campionatului European.

Într-o conferință de presă, Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Florin Șari, liderul structurii FRF de organizare a EURO 2020 la București, au prezentat programul de voluntariat prin care se așteaptă recrutarea a 2.000 de persoane.

Înscrierile vor începe în iunie 2019, pe site-ul UEFA, dar cei interesați se pot înscrie deja pe www. frf.ro/voluntari pentru a afla ultimele noutăți.

Candidații trebuie să îndeplinească anumite condiții:

  • vârstă minimă: 18 ani, împliniți la 10 mai 2020
  • să fie disponibili timp de o lună, pe durata EURO
  • cunoașterea limbii engleze

FRF caută voluntari în 24 de domenii, printre care: media, transporturi, lodigistică

Răzvan Burleanu: „ÎN MARTIE 2020 vom fi gata cu 3 stadioane”

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a vorbit despre situația stadioanelor Ghencea, Rapid, Arena Națională și Arcul de Triumf, declarând că este încrezător că vor fi gata la timp.

„Informaţiile pe care le avem de la CNI ne fac să credem că suntem în grafic, astfel încât până în martie 2020 să putem fi gata cu cele trei stadioane. Arena Naţională îndeplineşte standardele unui astfel de Turneu Final, dar va avea nevoie de unele îmbunătăţiri logistice, care nu sunt atât de greu de realizat”, a declarat Răzvan Burleanu.

„ La nivel de ţară nu am mai avut astfel de investiţii din anii '70-'80. Cel mai important proiect şi cea mai importantă moştenire sunt legate de cele 400 de terenuri de diferite dimensiuni, terenuri care au fost parte a garanţiei guvernamentale. În momentul de faţă avem şantier deschis la Botoşani, la Iaşi, la Râmnicu Sărat, la Călăraşi şi la Târgovişte” Răzvan Burleanu

Bucureștiul va găzdui patru partide la EURO 2020, trei în grupa C și o optime de finală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alenb
alenb  •  29 Ianuarie 2019, 15:01

Stadioanele aflate in constructie? Nu s-a inceput constructia la nici unul.

ray51
ray51  •  29 Ianuarie 2019, 15:01

Grabeste-te d-le! Guvernantii vin si pleaca. O idee comuna in slujba tarii nu exista. S-a vazut si se vede. Cand prinzi pe cineva macar o clipa disponibil, conectat la ideea de tara, de patriotism, foloseste-o la maximum. Succes!

pavel_dumitrescu
pavel_dumitrescu  •  29 Ianuarie 2019, 14:39

Fotbalul este tratat in Romania ca un domeniu strategic, desi nu produce nimic de valoare pentru societate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează