FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEZBATERE

FRF s-a hotărât! Huub Stevens este selecționerul care îl înlocuiește pe Iordănescu! Este o alegere bună?

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2016 10:11

Gazeta Sporturilor a publicat, în exclusivitate, numele antrenorului cu care Răzvan Burleanu poartă negocierea finală pentru postul de selecționer al României!

Este vorba de Huub Stevens, olandezul în vârstă de 62 de ani care corespunde criteriilor pe care șefii federaţiei le-au anunţat săptămâna trecută: să aibă experienţă mare, să fi fost în top în ultimul deceniu și să aibă trofee în palmares.

În ultima vreme s-a vehiculat foarte mult pe seama ideii dacă România este pregătită să aibă sau nu selecționer străin. Pe listă au mai fost Armin Veh, Cosmin Olăroiu, Ralf Rangnick, dar și alți selecționeri.

Răzvan Burleanu s-a oprit însă la Huub Stevens, fost tehnician al celor de la Sttutgart, PSV, Schalke, PSV și alte cluburi importnate.

Este Huub Stevens varianta potrivită pentru banca naționalei?

DA
NU
TREBUIE ADUS SELECȚIONER ROMÂN

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  06 Iulie 2016, 09:31

Ca antrenor strain ....va accepta orice jucator i se va cere pe teren de la FRF...habar nu are valoarea *** a campionatului...habar nu are de jucatori...de generatia de betivi a lui Tamas si pana la generatia de Facebook a lui Rotariu....va fi un papa lapte si un neica nimeni...isi va lua banutii si va pleca fericit ca a mai castigat cateva sute de mii de euro de la niste fraieri din est....care nu stiu sa mearga pe strada ...atat din FRF cat si dintre impresari, ziaristi ca Vochin ....si multi altii....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

455261757963801
Dan Che  •  06 Iulie 2016, 05:06

problema e ca frf trebuie sa caute si jucatori, fiindca baietii astia nu prea le au cu mingea

bdgeorge
bdgeorge  •  05 Iulie 2016, 20:28
Postat de dinamo_fan pe 05 Iulie 2016, 13:34

nu intelegi ca noi doar pe astia ne permitem sa-i aducem ? ca si jucatorii care vin in liga 1...toti refuzatii si toti mercenarii de mana a 7-a tu crezi ca la antrenori poate sa fie alta poveste ? zi tu ce antrenor cat de cat cu talent si cu experienta vine sa antreneze Romania cu jucatori de la Osmanlispor, Karabukspor si din alte locuri exotice. Solutia pentru Romania este adus un antrenor roman de noua generatie si la echipa nationala sa fie adusi doar jucatori de 21-24-maxim 26 de ani cu plan de bataie peste 6-8 chiar 10 ani. dar noi ne trasam obiective doar de azi pe maine doar ca sa ne calificam cu chiu cu vai la un Euro cu 24 de formatii si sa ne bata Albania. sa-mi explice cineva din federatie ce am castigat noi cu aceasta calificare la euro cand ne-am lasat mai toti jucatorii tineri de perspectiva acasa. Stanciu a prins doar cateva meciuri la nationala in contextul in care el la steaua si la vaslui joaca de ani buni de zile. Pai una era sa joace Stanciu toata campania de calificare. in schimb el a debutat la nationala acum 3 luni si a jucat in 2 meciuri amicale. Tanase de la Viitorul, Ivan de la Craiova nu au primit nici o sansa..si ei sunt cei mai bine vazuti tineri jucatori romani la ora asta. Nici nu ii aduc in discutie de cei din spatele lor.

de acord cu Nationala de seniori trebuie sa fie varful.cat despre cele de U17,18,19 20 trebuie sa joace sa existe un sistem ca in Franta,Belgia sau Germania acolo copii stau impreuna cum era Luceafarul..uita-te la Franta doar Griezman nu a fost in centrele de formare in rest toti sunt internationali de la U 17,Belgia la fel Elvetia la fel...daca nu facem urgent asta suntem pa..oricum la ce grupa avem si la ce echipe vor termina pe locul 2 e o Utopie sa visezi ca te califici la Mondial..la Euro da fara probleme acolo merge 1/2 de Europa

Vezi toate comentariile (23)
Comentează