FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACUZAȚII

Fotbalistul devenit primar acuză jocuri de culise la națională: „Trebuia să fiu la EURO, dar n-am avut impresar puternic!”

Gabi Mureșan, primul din dreapta
Gabi Mureșan, primul din dreapta

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 11:21 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 12:00

Gabriel Mureșan (41 de ani), 6 ani la CFR Cluj, și-a încheiat cariera cu doar 9 apariții în tricoul echipei naționale. El susține că nu a fost în lotul pentru EURO 2008 din cauză că nu avea „impresar puternic”.

În cei 6 ani în care a fost legitimat la CFR Cluj, Gabriel Mureșan a adunat 176 de meciuri și 20 de goluri. A câștigat și 3 titluri de campion alături de formația din Gruia, în 2008, 2010 și 2012.

Halep, „vânată” la Tribunal » Acuzarea a cerut majorarea suspendării!
PROCES HALEP
Halep, „vânată” la Tribunal » Acuzarea a cerut majorarea suspendării!

Acum primar în comuna Apold din Mureș, fostul „închizător” spune că nu a prins lotul pentru EURO 2008 din cauza jocurilor de culise. „Probabil n-am avut impresarul care trebuie”, afirmă Mureșan cu amărăciune.

Gabi Mureșan, acum primar, acuză jocuri de culise la națională: „Trebuia să fiu la EURO, dar n-am avut impresar puternic!”

„La EURO 2008 am fost doar în calificări. Eram jucător de bază la CFR, dar nu am avut prea multe intrări la națională. Eram de la Cluj, probabil n-am avut impresarul care trebuie, de la București... n-are importanță.

Să fim serioși, toată lumea știe că așa era. Nu aveam impresar. Dacă aveam un impresar puternic, cu siguranță aș fi fost acolo”, a spus Mureșan la „DigiSport Matinal”.

Fostul mijlocaș ține pumnii actualei generații, care va reprezenta România la EURO 2024:

„Important este ce vor face ei acum, la Campionatul European din vară. Eu am încredere în ei, că pot trece... Eu zic că avem șanse foarte mari, cu slovacii... belgienii sunt foarte buni, dar se joacă pe teren. Iar acum avem băieți care își doresc și pot”.

Gabriel Mureșan a debutat pentru echipa națională de seniori în iunie 2007. A jucat în victoria cu Slovenia din calificările la EURO 2008, apoi a mai prins un meci la națională tocmai în octombrie 2008, în calificările pentru Mondialul din 2010.

În campania de calificare la EURO 2008 și la turneul final din acel an, pe banca României se afla Victor Pițurcă.

VIDEO. Mihai Stoichiță, declarații despre tragerea la sorți pentru Nations League

Mai multe știri despre echipa națională:

Kosovarii cer intervenția UEFA, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor
Liga Națiunilor
Kosovarii cer intervenția UEFA, înaintea meciurilor din Liga Națiunilor
„Să nu mai ajungem la circul pe care l-am avut!” » Unul dintre cei mai mari contestatari ai FRF trage un semnal de alarmă
ROMÂNIA
„Să nu mai ajungem la circul pe care l-am avut!” » Unul dintre cei mai mari contestatari ai FRF trage un semnal de alarmă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
istet10
istet10  •  10 Februarie 2024, 21:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adrian.7
adrian.7  •  10 Februarie 2024, 19:32

Acest om, fost sportiv povestește grozăvii de neimaginat pe la toate colțurile nu vorbesc pe la sindrofiile politice...cum bătea el de-a valma colegi, membri ai galeriilor, oameni din staff, cum vedetele României petreceau cu femei și băutură...cine îl ascultă îl crede ceva între Rambo și Messi...nu zic că nu se făceau orgii dar să povestești relaxat cum ți-ai terorizat colegi, antrenori și patroni...sunt tare curios cum este omul acum ca și primar

thirtheen
thirtheen  •  10 Februarie 2024, 18:01
Postat de godot pe 10 Februarie 2024, 13:01

Mureșan nu era mai bun decât cei selecționați și, în plus, a fost un criminal de jucător, a nenorocit colegi cu stilul lui violent.

Am avut un "rupe oase" in 94,pe Vladoiu,nu mai era nevoie si de "coate-n gura".Bine ca ai stat acasa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează