FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA HERŢEGOVINA 3-0

Gabi Tamaş: "Răzvan ne-a spus că vine cu noi în America de Sud!"

Gabriel Tamaş a coordonat perfect defensiva României în faţa Bosniei
Gabriel Tamaş a coordonat perfect defensiva României în faţa Bosniei

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 00:12

Fundaşul lui West Bromwich Albion era extrem de mulţumit de evoluţia "tricolorilor" din partida cu Bosnia (3-0) şi spune că România nu va pierde cu Franţa dacă va continua să joace astfel.

"Aveam mare nevoie de victorie şi cred că am meritat-o pe deplin. Ne-am creat foarte multe ocazii şi am fost peste adversar din primul pînă în ultimul minut. Să sperăm că e un nou început şi că ne vom menţine pe acest trend, cu victorii, care să ne ducă la Euro.

Şanse încă mai sînt, dar trebuie să batem tot pînă la sfîrşit. Nici cu Franţa nu pierdem însă dacă jucăm aşa cum am făcut-o cu Bosnia! Am jucat un fotbal extraordinar în această seară. Răzvan ne-a spus că va merge cu noi în America de Sud", a spus Tamaş la TVR 1.

CLASAMENTUL GRUPEI
1.    Franţa        6m    - 13 puncte
2.   Belarus      6m    - 9
3.   ROMÂNIA   6m    - 8
4 .  Albania       5m    - 8
5.    Bosnia        5m    - 7   
6.   Luxemburg  6m    - 1

Pentru noi urmează meciul cu Luxemburg din deplasare (2 septembrie), pentru ca apoi România să joace acasă cu Franţa (6 septembrie). După această dublă, urmează partida cu Belarus de pe 7 octombrie, pentru ca ultimul meci să-l jucăm pe terenul Albaniei, pe 11 octombrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
thebluestlion
thebluestlion  •  04 Iunie 2011, 11:30

Nu m-ar mira ca la meciul cu Lux sa-i vedem in teren pe Deac si Florescu! :)) Il urasc pe Mitica, insa cu Sanmartean a avut mare dreptate. Inseamna mult sa ai un fotbalist care sa nu se piarda atunci cand are mingea la piicor, sa dribleze si sa scoata lovituri libere, cum a fost in prima repriza de aseara!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează