FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Tamaș, despre retragerea unui stranier de la națională: „Am rămas la metodele din comunism, «dă-mi laptopul» sau se dă stingerea”

Gabi Tamaș (39 de ani), fundașul Concordiei Chiajna, a vorbit despre retragerea lui Ștefan Radu de la echipa națională.
Gabi Tamaș (39 de ani), fundașul Concordiei Chiajna, a vorbit despre retragerea lui Ștefan Radu de la echipa națională.

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 18:14 / Actualizat joi, 23 martie 2023 19:38

Gabi Tamaș (39 de ani), fundașul Concordiei Chiajna, a vorbit despre retragerea lui Ștefan Radu de la echipa națională.

Fundașul lui Lazio bifat 14 meciuri în tricoul naționalei, pentru care nu a mai jucat din 2013, de la un 2-2 cu Ungaria. Tamaș consideră că Radu a renunțat să mai accepte convocarea din cauza mentalității „de comunism” din România.

Abordarea războinică a unui tricolor înainte de startul preliminariilor: „Cum să ne gândim la altceva?!”
ROMÂNIA
Abordarea războinică a unui tricolor înainte de startul preliminariilor: „Cum să ne gândim la altceva?!”

Tamaș: „Fotbalul se dezvoltă, e într-o continuă creștere, iar noi am rămas la metodele de comunism”

„Am văzut că Ștefan Radu a făcut istorie la Lazio. Trebuie să ne schimbăm și noi puțin mentalitatea, sincer îți spun. Tu, venind de afară, cu altă mentalitate, nu mai poți să fii iarăși în comunism. Fotbalul se dezvoltă, e într-o continuă creștere, iar noi am rămas la metodele de comunism.

Suntem în 2023 și noi tot nu am trecut peste comunism. Așa simt. Când vii de la Lazio și vine o persoană la tine și îți spune «Domne, dă-mi laptopul» sau dă-mi aia sau se dă stingerea… Mie mi se pare o prostie.

Sau hai să facem programul în așa fel încât să se culce jucătorul. Jucătorul nu se culcă, stă în pat, se uită la un film. Se gândește la meci, nu poate să doarmă, are emoții, nu poți să-l pui să se culce. Eu n-am văzut pe cineva care să se culce la 10 și să marcheze sâmbătă. Sau care să alerge mai mult”, a spus Gabi Tamaș la podcastul Victory Cup, citat de as.ro.

426 de meciuria jucat Ștefan Radu pentru Lazio, jucătorul cu cele mai multe partide din istoria clubului

Nu pot să mă retrag de la echipa națională. Mi se pare o prostie să te retragi de la echipa națională. Oricare ar fi motivul, nu poți să faci asta cât timp joci fotbal. Reprezinți țara și ai ajuns fotbalist și prin prisma faptului că ai fost chemat la națională, ți-a crescut cota. Când joci la națională se uită o lume întreagă la tine

- Gabi Tamaș

Citește și:

Emil Săndoi a abordat „cazul Coubiș” în conferință: „Nu știu dacă e bine să intru în detalii... aveam semnale”

Va fi titular cu Andorra și e încrezător: „N-am emoții! L-am ținut pe Lautaro Martinez” + „Tricolorul” e dorit de Newcastle

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
johny2003
johny2003  •  24 Martie 2023, 10:15
Postat de 81mada pe 23 Martie 2023, 20:16

Un pahar de vin eventual anti stres…

Pai , no?! Mai bun decit anticircelu lui sumudica, oricum.

gigimarga2
gigimarga2  •  24 Martie 2023, 01:31

Profesionismul inseamna in primul rând RESPONSABILITATE ( inclusiv ora la care te culci ) In momentul in care tu antrenor te bagi peste jucator ,tu antrenor automat PREIEI O RESPONSABILITATE CARE NU -TI APARTINE. Tu antrenor trebuie doar sa selectezi si sa apreciezi randamentul. Cat bea ,cat f ..te sau la ce ora se culca ESTE EXCLUSIV TREABA JUCATORULUI . Fiecare jucator are propriile tabieturi asa ca .....

costeltudor
costeltudor  •  23 Martie 2023, 22:08

Bai dle. Secarica , poți sa ne explici și noua ce este comunismul ? Din cate știu in 1990 tu abia te nascusesi , NU va mai băgați ba in probleme de care santeti străini , numai ca sa faceți pe interesanții !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează