FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Gabriela Firea participă la extragerea grupelor de calificare pentru EURO 2020

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 15:00

Primarul General, Gabriela Firea, se va afla, în perioada 28 noiembrie - 2 decembrie 2018, într-o vizită oficiala la Dublin, capitala Irlandei.

În cadrul vizitei, Primarul General va avea o întrevedere cu primarul orașului Dublin, Nial Ring, pe teme care vizează mobilitatea urbană, sănătatea și asistența socială. 

Edilul Șef al Capitalei va participa, de asemenea, la ceremonia de extragere a grupelor de calificare pentru Campionatul European de fotbal din 2020. Evenimentul reunește primarii celor 12 orașe gazdă ale turneului final EURO 2020, precum și reprezentanții federațiilor de fotbal din cele 55 de țări afiliate UEFA.

România va organiza patru meciuri la Campionatul European din 2020: 3 în grupe și unul în "optimi".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
executor
executor  •  25 Noiembrie 2018, 09:29

Încă un titlu „marca GSP”. Deci să înțelegem că la tragerea la sorți trebuiau să fie prezenți doar 11 primari ai orașelor gazdă, fără București, ca nu cumva să se înțeleagă că acel primar „își face imagine pe spatele naționalei”. Ceilalți 11 sigur nu-și fac. Asta înseamnă să fii „simpatizant #rezist”: să-ți impui să nu analizezi dacă acțiunea celui pe care-l detești e sau nu obligatorie având în vedere funcția sa. E greu cu gânditul...

caminero
caminero  •  24 Noiembrie 2018, 23:10
Postat de mioriticul pe 24 Noiembrie 2018, 18:03

Problema e numai ca Bucurestiul (pesedist) n-o sa apuce sa organizeze nimic din acel campionat.

Nu-i nimic, lasă că o să-l organizeze Bucureștiul tolontanist.

mioriticul
mioriticul  •  24 Noiembrie 2018, 18:03

Problema e numai ca Bucurestiul (pesedist) n-o sa apuce sa organizeze nimic din acel campionat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează