NATIONALA  ·  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, 19:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

GALERIE FOTO Atenţie, UEFA! Huliganii maghiari se laudă că vin în România înarmaţi cu maşini de tocat şi cuţite!

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00

România joacă mîine cu Ungaria de la ora 19:00, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Ultraşii maghiari au pregătit meciul pînă la cel mai mic detaliu. 

Site-ul hooliganstv.com a prezentat cîteva poze pe care ultraşii din Ungaria le-au postat în care este prezentat arsenalul pe care aceştia l-au pregătit pentru meciul de la Bucureşti.

Petarde, fumigene, băutură, tricouri, steaguri şi chiar şi maşini de tocat vor avea ungurii la ei la meciul de mîine.

Vor să afişeze la meciul cu România un banner controversat
România şi Ungaria se vor bate şi la nivelul bannerelor: maghiarii îşi anunţă primii intenţiile controversate! Conform surselor Gazetei, aceştia intenţionează să afişeze o bucată imensă de pînză, pe care să fie desenate cîteva vîrfuri muntoase, alături de mesajul "Carpaţii maghiari".

Galeria de la Budapesta are un alibi: 4% din suprafaţa munţilor se află pe teritoriul lor. Subiectul va fi dezbătut împreună cu oficialii UEFA. Citeşte aici întreaga poveste.Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (133)
icee  •  11 Octombrie 2014, 09:23
Postat de boss.alb.rosu pe 10 Octombrie 2014, 13:10

asta nui mare lucru.ca la noi poate sa vin rapidistii cu pungi umplute cu toate felurile de lichide si ii neutralizeaza pe unguri.

Stati linistiti,ai nostrii cand o sa se duca acolo ,la meciul retur,o sa plece cu mainile in buzunare si o sa se intoarca cu masini de tocat,cutite,televizoare.......... Asa, economia romaniei, va inregistra o crestere semnificativa. Cea mai mare provocare ar fi sa le trimitem 1000 suporteri rapidisti ,zlatari,lingurari...,pirandele cu fuste,puradei in c@rul gol.Deplasarea sa se faca in carute cu coviltir,escortati de o divizie calare a jandarmeriei.In loc de banere sa puna rufe la uscat pe garduri,sa manance seminte si sa scuipe coji tot meciul.

4patraulea  •  11 Octombrie 2014, 07:49

la meci vin si suporteri din moldova, vai de "huliganismul" boanghenelor daca provoaca moldoveni cu ceva "apsoara" la cap

lenan  •  11 Octombrie 2014, 00:09

si jiji s-a laudat ca e cel mai tare....

Vezi toate comentariile (133 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1