NATIONALA  ·  ROMÂNIA - UNGARIA, SÎMBĂTĂ, 19:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

GALERIE FOTO Atenţie, UEFA! Huliganii maghiari se laudă că vin în România înarmaţi cu maşini de tocat şi cuţite!

Vineri, 10 Octombrie 2014

România joacă mîine cu Ungaria de la ora 19:00, în direct la TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Ultraşii maghiari au pregătit meciul pînă la cel mai mic detaliu. 

Site-ul hooliganstv.com a prezentat cîteva poze pe care ultraşii din Ungaria le-au postat în care este prezentat arsenalul pe care aceştia l-au pregătit pentru meciul de la Bucureşti.

Petarde, fumigene, băutură, tricouri, steaguri şi chiar şi maşini de tocat vor avea ungurii la ei la meciul de mîine.

Vor să afişeze la meciul cu România un banner controversat
România şi Ungaria se vor bate şi la nivelul bannerelor: maghiarii îşi anunţă primii intenţiile controversate! Conform surselor Gazetei, aceştia intenţionează să afişeze o bucată imensă de pînză, pe care să fie desenate cîteva vîrfuri muntoase, alături de mesajul "Carpaţii maghiari".

Galeria de la Budapesta are un alibi: 4% din suprafaţa munţilor se află pe teritoriul lor. Subiectul va fi dezbătut împreună cu oficialii UEFA. Citeşte aici întreaga poveste.Alexandru Cumpănașu a dat lovitura cu noul guvern. Angajat al Ministerului Dezvoltării: ”E o ironie cumplită”

Libertatea

Comentarii (133)

icee  •  11 Octombrie 2014, 09:23
Postat de boss.alb.rosu pe 10 Octombrie 2014, 13:10

asta nui mare lucru.ca la noi poate sa vin rapidistii cu pungi umplute cu toate felurile de lichide si ii neutralizeaza pe unguri.

Stati linistiti,ai nostrii cand o sa se duca acolo ,la meciul retur,o sa plece cu mainile in buzunare si o sa se intoarca cu masini de tocat,cutite,televizoare.......... Asa, economia romaniei, va inregistra o crestere semnificativa. Cea mai mare provocare ar fi sa le trimitem 1000 suporteri rapidisti ,zlatari,lingurari...,pirandele cu fuste,puradei in c@rul gol.Deplasarea sa se faca in carute cu coviltir,escortati de o divizie calare a jandarmeriei.In loc de banere sa puna rufe la uscat pe garduri,sa manance seminte si sa scuipe coji tot meciul.

4patraulea  •  11 Octombrie 2014, 07:49

la meci vin si suporteri din moldova, vai de "huliganismul" boanghenelor daca provoaca moldoveni cu ceva "apsoara" la cap

lenan  •  11 Octombrie 2014, 00:09

si jiji s-a laudat ca e cel mai tare....

Vezi toate comentariile (133)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga Campionilor

Tragerea la sorți

Eurosport
14:00 Fotbal, Europa League

Tragerea la sorți

Eurosport
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Lazio

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
21:50 Fotbal, Premier League

Crystal Palace - Brighton

Eurosport
Program TV complet

Liga 1