FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA

GALERIE FOTO Imagini de la ultimul antrenament al naționalei + 10 poze cu Bogdan Lobonț din ultima sa conferință de presă ca jucător

FOTO: Cristi Preda +19   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat luni, 04 iunie 2018 15:18

Naționala României a efectuat azi, la Mogoșoaia, ultimul antrenament înaintea meciului cu Finlanda, de la Ploiești, care este mâine, de la ora 20:30, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Toți cei 25 de jucători selecționați de Cosmin Contrau au fost prezenți la ședința de pregătire care a durat aproximativ o oră și jumătate.

Chiar dacă este vorba despre un meci amical și vin după un meci câștigat cu Chile, jucătorii au fost foarte concentrați, dornici să-i arate selecționerului că merită să fie pe teren la disputa cu Muntenegru din Liga Națiunilor care e în septembrie.

După ședința de pregătire a avut loc și conferința de presă a selecționerului, și cea a lui Cristi Manea. Apoi, Bogdan Lobonț a stat mai bine de 40 de minute în fața jurnaliștilor și a susținut o conferință de presă de adio, disputa cu Finlanda fiind ultima pentru el ca jucător. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează