FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚARA GALILOR U21 2-0

GALERIE FOTO Momentul serii! Pușcaș a intrat peste Radu la interviu: "Mai ușor cu motivatul! Altfel mă duc la box și bat pe toată lumea" » Mesajul goalkeeperului pentru bunicul lui :)

FOTO: Raed Krishan +3   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 21:30

Portarul Andrei Radu și atacantul George Pușcaș au oferit momentul serii la flash-interviuri. Cei doi au demonstrat în direct la ProX că sunt cei mai buni prieteni, fiind puși pe glume. 

În timpul interviului oferit de Radu, Pușcaș a ținut să spună și el câteva cuvinte: "Voiam să-l rog să ne motiveze mai ușor, dacă o să continue așa o să mă facă să mă duc la box. O să bat pe toată lumea și o să iau numai cartonașe roșii", a zis Pușcaș. 

Radu a completat apoi: "E fratele meu! Suntem cei mai buni prieteni. M-a emoționat intervenția lui. Suntem foarte uniți"

"Voiam să-i transmit un mesaj bunicului meu să-i spun că la vară nu mai vin la țară. Să nu ma aștepte pentru că mă duc la Euro" Andrei Ionuț Radu 

Ce a mai zis Radu: 

"E o surpriză mesajul. Nu vreau să vă zic. Va fi postat probabil. Nu am un talent actoricesc. Băieții sunt deschiși, sunt ușor de motivat. Pentru noi e o mândrie ce am realizat. 

Mi se face pielea de găină. Ce am simțit azi nu am mai simțit niciodată la națională. Să ne calificăm după 20 de ani între primele 12 naționale este ceva extrem de important pentru noi. Am creat o familie aici", a mai zis Radu. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
razar99
razar99  •  12 Octombrie 2018, 22:18

e chiar in poza.

marius.bxl
marius.bxl  •  12 Octombrie 2018, 22:04

Bă da asta de la rapid viena nu are ce cauta in echipa. Nu stie sa dribleze si pierde toate baloanele.este in plus

legoolas
legoolas  •  12 Octombrie 2018, 22:03

Poate de data asta cenzureaza "scarba" lui Florinel Coman din pauza meciului cu Portugalia. Bravo baieti! Meritati sa ajungeti la o echipa foarte buna.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează