FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA, DUMINICĂ, 21:45, DOLCE, TVR, GSP.RO

GALERIE FOTO Naționala Spaniei s-a antrenat în premieră pe Cluj Arena » Doi jucători au vorbit despre România: "Nu aveți vedete"

FOTO: Raed Krishan +11   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 20:16

Naționala Spaniei a susținut în această seară un antrenament pe Cluj Arena, acolo unde mâine va juca împotriva României.

Jucătorii lui Vicente del Bosque au părut destul de relaxați, iar Iker Casillas s-a ocupat de buna dispoziție a lotului, fiind pus pe glume.

Meciul dintre cele două naționale se va juca duminică, de la ora 21:45, în direct la DolceSport, TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Pentru noi, indiferent de meci, este o onoare să jucăm pentru Spania. Suntem mândri. Îl cunoaştem pe Torje şi am mai văzut video câţiva jucători, dar indiferent de nume, este un meci greu şi cred că va fi un meci foarte frumos pentru că România joacă bine.

Am vrea să câştigăm şi mâine şi să câştigăm şi Europeanul. Chiar dacă sunt comepetiţii interne şi internaţionale cu echipele de club, ne aflăm aici pentru a câştiga. Mă simt bine pe toate posturile şi în funcţie de necesităţi joc oriunde îmi cere antrenorul.

Nu am făcut un Campionat Mondial aşa cum se aştepta toată lumea, aşa că va fi o mică revanşă viitorul european. S-au schimbat mulţi jucători şi vrem să demonstrăm că suntem aceaşi echipă care a câştigat Mondialul şi Europeanul", a spus Koke conform News.ro

"Este o onoarea să fiu selecţionat şi pentru că Realul este o echipă de alt nivel, pentru mine este rezultatul muncii mele. Spania are mulţi jucători la mijloc şi mă simt onorat. Indiferent cu cine jucăm, faptul că avem tricoul Spaniei este o onoare.

România, chiar dacă nu are vedete, are o echipă frumoasă. Am cunoscut câţiva dintre jucătorii pe care România îi are. Chiar dacă avem acest meci nu ne gândim la meciurile cu echipa de club, pentru că acum avem un meci important.

Este un moment delicat acesta în care jucăm pentru că se întâmple anumite lucruri în Europa. Aceleaşi măsuri de securitate se iau şi la meciurile echipelor din Spania.

Din punctul meu de vedere, să întâlnim România în faza eliminatorie la Euro, ar fi bine. Noi însă vrem să ne vedem de ale noastre şi să câştigăm toate meciurile”, a explicat Nacho Fernandez.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
plischi
plischi  •  27 Martie 2016, 06:45

i-auzi brau'! "nu aveti vedete". da' basescu, ponta, dragnea, iohannis?! astia ce sunt?!

americanu197
americanu197  •  27 Martie 2016, 04:53

nu boss noi avem cele mai mari vedete... jucatori nu prea avem

steaua.libera
steaua.libera  •  27 Martie 2016, 04:02

Da Elvetia cu noi de pamant la Euro

Vezi toate comentariile (17)
Comentează