FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA-LITUANIA

GALERIE FOTO O actriță de la Hollywood, în cantonamentul "naționalei" de la Mogoșoaia » Impresionată de doi "tricolori"

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2018 11:32

Obișnuită mai mult cu platourile de filmare de la Hollywood și aleasă de cei mai importanți regizori din lume pentru roluri în filme, Monica Bârlădeanu, 39 de ani, a mers în cantonamentul primei reprezentative înaintea meciurilor cu Lituania (sâmbătă, 21:45, Pro TV, GSP.ro) și Muntenegru (marți, 21:45, Pro TV, GSP.ro). 

"Mi-am dorit atât de mult o echipă pentru care să ne ținem respirația, pentru care să sărim în picioare de bucurie și de care să fim atât de mândri încât să fie printre primele lucruri pe care le spunem unui străin atunci când vorbim despre țara noastră", a spus Monica, vedeta Pro TV.

05 monica barladeanu

Ieșeanca a vorbit minute bune cu Ianis Hagi, aflat la prima convocare la națională: "Deși provine dintr-o familie care i-ar fi permis o oarecare aroganță, mi-a plăcut mult să descopăr în Ianis un băiat extrem de modest, cu claritate și asumare a motivației pentru a-și croi propriul drum în fotbal și cu o disciplină a propriului talent de care nu știu câți tineri de vârsta lui mai sunt capabili astăzi".

Despre întâlnirea cu Țucudean, actrița a dezvăluit: "M-a atins foarte tare felul în care mi-a spus că i s-a schimbat totul în viață după ce-au apărut Marc și Max, cei doi băieți ai lui. De la el am înțeles că eșecul nu e o opțiune! Mi s-a părut fabuloasă deschiderea cu care a fost primit, câtă forță îți dă un stadion atunci când îți strigă numele sau atunci când te huiduie".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (13)
valii_sv
valii_sv  •  16 Noiembrie 2018, 20:30
Postat de mplttev pe 16 Noiembrie 2018, 15:39

Bună Monica asta dar e cam babă pentru Ianis. Ce a descoperit la el? Probabil e foarte dotat puștiul.

Numele de Hagi , asta a atras-o la pusti ! Daca il chema Ionescu nici nu era pe acolo! Ionescu nu beneficia de ambitia taticului da a creea un club pentru baiat , sa aiba si el unde sa joace , sa il puna si capitan de echipa si apoi toti sa laude cate meciuri a adunat in liga intai ! Mie scarba ! Cati pusti talentati s-au pierdut in anonimat neavand sansa lui Ianis !

nello148
nello148  •  16 Noiembrie 2018, 17:57

DOMNILOR ASA ZISI JURNALISTI PANA UNDE POATE DUCE IPOCRIZIA SI MANIPULAREA DE CARE USITATI ZI DE ZI PRIN PREZENTAREA ACESTUI NEICA NIMENI IANIS HAGI DREPT NOUL MESSI AL FOTBALULUI AUTOHTON ? CHIAR ATAT DE *** SI ASERVITI A-TI AJUNS ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  16 Noiembrie 2018, 15:39

Bună Monica asta dar e cam babă pentru Ianis. Ce a descoperit la el? Probabil e foarte dotat puștiul.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează